foradia pressupostparticipatiualcoi

Jornades de Sociolingüística a Alcoi

Enguany farà 20 anys que Alcoi acull la Jornada de Sociolingüística que organitza la Universitat Politècnica de València, junt amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’Ajuntament d'Alcoi, la Delegació d’Alacant de l’Institut d'Estudis Catalans, el Centre Ovidi Montllor i la Coordinadora de l’Alcoià i el Comtat pel Valencià i que té lloc al campus de la UPV d'Alcoi • La inscripció estarà oberta fins el 20 de març.

La XX Jornada de Sociolingüística d’Alcoi tindrà lloc els dies 27 i 28 de març de 2015, i té com a objectiu debatre sobre “comunicació i política lingüística”. Ja que “la comunicació en el nostre àmbit lingüístic és un factor clau de la política lingüística de les llengües minoritàries i minoritzades, i especialment en l’espai audiovisual i d’Internet actuals. Aquesta comunicació evidenciarà l’existència o l’absència de polítiques lingüístiques, en territoris comparables al nostre, en contextos com l’educació, l’administració, la premsa, la política, etc.”

Cartell XX Jornada de Sociolingüística d'Alcoi definitiu menysA més, comptarà amb els complements culturals i lingüístics habituals, com el concert T’estimo tant. Sonets de Shakespeare, amb Rafa Xambó, Matthieu Saglio i Salva Vázquez; l’actuació del cantautor Andreu Valor i la ruta cultural “Els espais literaris d’Alcoi”, amb Francesc Gisbert i Esther Vizcarra, que parlaran sobre la vinculació amb la literatura en valencià dels diferents escenaris urbans alcoians i llegiran textos de diversos autors.

La inscripció es podrà fer en línia a través de la pàgina web de la Jornada de Sociolingüística d’Alcoi, fins al 20 de març, i disposarà de diferents modalitats, segons el col·lectiu: 30 euros (per a estudiants que vulguen allotjar-se al Col·legi Major Ovidi Montllor), 20 euros (estudiants en general) i 25 euros (públic en general).

Font: Yaiza Ferrer./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *