foradia subscriutegrat

El Premi Nobel de Química 2016 visita el Campus d’Alcoi de la UPV

• Sauvage va guanyar el Nobel pels seus treballs en nanotecnologia, suposant avanços importants en l'àmbit de la medicina. • L'IVAM CADA Alcoi ha sigut l'espai on Sauvage ha oferit la seua conferència divulgativa

El Premi Nobel de Química 2016, Jean Pierre Sauvage, ha visitat el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), instittució per la qual ha sigut investit Doctor Honoris Causa. Sauvage va guanyar el Nobel pels seus treballs en nanotecnologia, amb els quals van aconseguir controlar el moviment de les molècules, suposant avanços importants en l’àmbit de la medicina.

La visita d’aquesta autoritat científica ha començat en els laboratoris del Campus, on els responsables ha explicat les investigacions que estan duent-se a terme. A continuació, ha signat en el Llibre d’Or de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi (EPSA).

L’IVAM CADA Alcoi ha sigut l’espai on Sauvage ha oferit la seua conferència divulgativa ‘Molecular Machines: from Biology to Chemistry’, als més de 170 estudiants, investigadors, professors i alumnes d’institut presents.

Aquesta visita s’emmarca dins de 50 aniversari de la UPV i de la celebració de la Setmana ‘Cap a la UPV del 2030’, que es desenvolupa en els seus tres campus entre els dies 11 i 22 de març de 2019 i que té el lema “la millor manera de predir el futur és creant-lo”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *