foradia mediambient

Podem treballa el seu programa a l’Universitat d’Alacant

Podem Comunitat Valenciana va organitzar un encontre en la facultat d’educació de la Universitat d’Alacant. El cercle autonòmic treballa el seu programa pel i per la gent.

podemosalacantDissabte 14 de març, en la facultat d’educació de la Universitat d’Alacant va tindre lloc un encontre provincial entre cercles Podem. L’objectiu del mateix va ser fer una pluja d’idees sobre la problemàtica relacionada amb la Comunitat Valenciana i les mesures polítiques a aplicar per tal d’anar configurant les línies principals del programa polític autonòmic de Podem.

Durant el matí, partint de la base que el programa polític de Podem ha de sortir de les necessitats de la gent del carrer, es va treballar mitjançant equips dividits per sectors i àrees, com ara economia, ecologia, serveis socials, dependència, cultura, etc. A última hora del matí es va realitzar una posada en comú de totes les idees sortides del debat.

A primera hora de la vesprada, Sandra Mínguez, membre del Consell Estatal, va realitzar una breu ponència la qual va incidir en la idea que és necessari portar a la gent del carrer el debat sobre els problemes pels quals transita la Comunitat Valenciana i les solucions polítiques que necessitem. A més, va comunicar que, gràcies a la gent invisible que treballa dia a dia per la democràcia, Podem va a posar les institucions en mans dels ciutadans normals.

A continuació, es va donar pas a la ponència d’Antonio Montiel, el Secretari General autonòmic de la Comunitat Valenciana i cap de llista de la llista Clar que Podem Equip Antonio Montiel. L’advocat i professor universitari va fer un breu repàs de la història actual de la Comunitat Valenciana, els 20 anys que du governant-la el Partit Popular i la seua lògica de corrupció, per a, seguidament, plantejar l’alternativa de govern.

Va explicar algunes de les directrius polítiques que ha de prendre Podem al respecte, entre les quals, la principal va ser acabar amb la corrupció a través de, entre altres coses, canviar el model productiu econòmic, posant-hi a les persones com a l’objectiu primari a beneficiar. El missatge final va ser que estem davant una oportunitat històrica en la qual aquests canvis poden fer-se realitat.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *