foradia subscriutegrat

Nova edició del Trofeu Filaes

La principal novetat d’enguany és que hi haurà una cursa de muntanya en la qual participaran 18 filaes. Encara que, un any més, la competició en que més filaes s'han inscrit és la de futbol sala sénior amb 25, seguit de petanca amb 24.

troeufilaes

La nova edició del Trofeu Filaes d’Alcoi tindrà lloc els dies 3 i 4 d’abril. El sorteig dels grups de les diferents modalitats d’aquest trofeu ja es va celebrar en la seu del Centre d’Esports fa uns dies.

Enguany, com a principal novetat hi haurà una cursa de muntanya en la qual participaran 18 filaes, tres d’elles amb dos equips, per tant hi haurà 21 equips de quatre persones. La prova serà contra rellotge i es titula ‘La conquesta del castell’. L’inici de la cursa serà al carrer Corporació Musical Primitiva (al barri de Batoi) i l’arribada al cim del Castellar. La distància a córrer és de 2.500 metres, se sumarà el temps dels quatre membres de cada equip i guanyarà el que més temps invertisca. L’eixida serà escalonada, cada dos minuts ho farà un equip.

Un any més, la competició en la qual més filaes participaran serà la de futbol sala sènior amb 25, seguit de petanca amb 24. Durant la reunió el director del Centre d’Esports, Miguel Juan Reig, va explicar la normativa i va informar dels preus dels arbitratges. També va mostrar les acreditacions que tindran les persones que estiguen a les banquetes de les finals.

Hi haurà competicions de petanca, futbol sala sènior, futbol sala aleví, futbol 7 veterà, futbol 8 cadet, futbol 8 infantil, bàsquet, padel i cursa de muntanya. Tots els resultats es podran seguir amb l’aplicació mòbil YKEAGO, que tindrà una actualització constant.

Miguel Juan Reig destaca que aquest és un esdeveniment que uneix la festa i l’esport. Intentem adaptar-nos cada any a les peticions que ens fan, una mostra és la incorporació de la cursa de muntanya, o xicotets canvis com l’adaptació del futbol 7 de les categories base a futbol 8”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *