foradia barnasants

L’escoleta Els Patufets rep la visita de l’Alcoyano

Dos jugadors de la plantilla del Alcoyano, Josemi Perons i Carles Salvador, i el seu coordinador Nacho van visitar l’escoleta Els Patufets. L'encontre s’emmarca dins de la campanya de l’escoleta per a promoure el deport i la vida saludable.

elspatufets

Amb les cares pintades de blau blanc i al crit de ¡Deportivo!, va rebre l’Escola Infantil Els Patufets al Alcoyano el passat dimarts 30 de març. Així, dos jugadors de la plantilla del Alcoyano, Josemi Perons i Carles Salvador, acompanyats pel coordinador Nacho, van visitar l’escoleta. Aquest encontre s’emmarca dins de la campanya que està realitza’n l’escoleta per a promoure el deport i la vida saludable en els xiquets.

La jornada va ser molt amena, on els xiquets van gaudir de la presència dels jugadors que els van ensenyar a xutar la pilota, a més de contar-los coses sobre la seva feina i les seves rutines diàries com a esportistes. Després es van fer unes fotos com a recordatori.

Els jugadors van obsequiar a l’escoleta amb pins del Club Deportivo Alcoyano i una samarreta firmada per tots els jugadors de la plantilla. I en resposta, a canvi Els Patufets el van regalar un dibuix de cada xiquet de l’escoleta.

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *