foradia elgrat

Diverses formes de descobrir la ciutat d’Alcoi

• El Conservatori obri les seues portes per a descobrir Alcoi a través de la música • Es consolida la ruta de l’arquitectura modernista, la qual registra una alta participació • Es presenta a l’Àgora una guia per a visitar la Font Roja i conèixer la flora, fauna i patrimoni

ruta_modernista_alcoi

Alcoi mostra una gran riquesa cultural que deu ser descoberta. Per a aconseguir este objectiu són diverses les accions que estan realitzant-se a la ciutat. En primer lloc, el conservatori obri les seues portes dins de la iniciativa ‘Descobreix Alcoi a través de la música’.

La campanya s’inicia el 7 de maig i s’extendrà fins la primera setmana de juny. Les visites guiades a l’edifici del conservatori estarán amenitzades per actuacions musicals protagonitzades pels mateixos alumnes del centre. “D’esta forma es dóna un valor afegit a l’entorn”, segons explica el director del conservatori, Gregori Casasempere. Es poden apuntar a les visites telefonant o a través de la web de la Tourist Info.

Però a més la ciutat està d’enhorabona, la ruta de l’arquitectura modernista ha registrat una alta participació. El passat dissabte 30 d’abril un total de 115 assistents van disfrutar de les singularitats de l’arquitectura modernista per un recorregut urbà que va visitar la Glorieta, el Círcul Industrial, les façanes de molts edificis modernistes com la ‘Casa del Pavo’, la Casa Laporta o l’edifici del Conservatori Municipal de Música i Dansa. Esta activitat s’emmarca també dins de les rutes de ‘Descobreix Alcoi’.

La Font Roja és in indret d’una bellesa i riquesa ecològica incomparables

Relacionat també amb rutes per conéixer l’entorn alcoià, s’ha presentat a l’Àgora una guia per a la visita de la Font Roja. Segons van explicar els autors, “aquest llibre pretén ser una senzilla guia que convide a la visita i que permeta al lector entendre el valor que aquest espai té en l’actualitat i el que ha tingut al llarg de la història”. Recordant que el Parc Natural del Carrascal de la Font Roja és un indret d’una bellesa i una riquesa ecològica incomparables que, juntament amb la veïna serra de Mariola, és considerat per molts el gran pulmó de les comarques centrals valencianes.

Font: Mireia Pascual./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *