foradia subscriutegrat

Resultats del premi de fotografia festera d’Alcoi 2017

• Juan Carlos Ripoll Escarcena ha guanyat el premi d'honor del concurs • De les 330 imatges s'ha realitzat una selecció que formarà l'exposició que es podrà visitar des del 5 d'octubre

Juan Carlos Ripoll Escarcena ha guanyat el premi d’honor del concurs de fotografia Antonio Aura Martínez, convocat per l’Associació de Sant Jordi i dotat de 1.000 euros.

Les cinc imatges de la col·lecció Aquari han sigut les més valorades pel jurat. D’aquesta manera, Ripoll, membre de l’Agrupació Fotogràfica Alcoiana, repeteix el premi d’honor per segon any consecutiu.

Per la seua banda, Francisco Pulido ha guanyat el primer premi de la categoria de fotografia festera amb una imatge de l’Entrada dels Moros.

Finalment, en la categoria d’aspectes d’Alcoi, el guanyador ha sigut José Antonio Vilaplana amb una imatge sobre un dels comerços més antics de la ciutat.

Així ho ha determinat el jurat, compost per l’assessor artístic de l’Associació, Ignacio Trelis, i els fotògrafs professionals Paco Grau i Juani Ruz, que ha revisat les 330 imatges presentades al certamen.

D’aquestes 330 imatges s’ha realitzat una selecció que formarà l’exposició que es podrà visitar des del 5 d’octubre en el Casal de Sant Jordi. En la inauguració, l’Associació lliurarà els premis del concurs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *