foradia subscriutegrat

La Generalitat paga 1.800.000 € a l’Ajuntament d’Alcoi

Rosa Sànchez "Els serveis socials són prioritaris per al partit popular" • Amb aquest pagament la Generalitat regularitza els pagaments en matèria de benestar social a data 1 de gener de 2015

alcoi vistaEl grup municipal del PP, ha emés una nota de premsa, valorant positivament l’anunci per part de la Generalitat d’haver abonat 1.800.000 €  del deute pendent a l’Ajuntament d’Alcoi destinats íntegrament a l’àrea de benestar social.

Els populars recorden que des del Govern Valencià s’ha autoritzat un total d’1.000.000 € per pagar els imports compromesos amb els diferents programes d’ajudes  del departament de Serveis Socials, qui s’havia compromés amb les familíes, i un altre import de 800.000 € que correspon a les obres de construcció del centre de malalts mentals al Barranquet de Soler (CEEM), que és van iniciar a principis de 2010 i que tenia un termini d’execució de 38 setmanes, s’anomenarà D. Cirilo Tormo.

PP valora molt positiva aquesta notícia, ja que fa possible que les persones comptem amb les ajudes i serveis necessaris en moments complicats, i per a l’edil Rosa Sánchez “queda demostrat que per al PP les polítiques socials són prioritàries”  i recalca “encara que sembla que l’oposició s’alegraria que no fos així”.

Rosa Sànchez reconeix encara que han hagut retards, insisteix que hi ha un compromís ferm amb la societat prioritzant el manteniment dels pilars bàsics d’una societat del benestar com són l’educació, sanitat i benestar social “aquest anunci és un clar exemple que mentre uns parlen i parlen de retallades” continua Sànchez “la realitat és molt diferent” . La Generalitat ha regularitzat els pagaments en matèria de benestar social a data 1 de gener de 2015


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *