foradia camaraalcoi

Molaviajar.com visita Alcoi

Un dels blogs de viatges més populars Molaviajar.com visita Alcoi i altres localitats de les nostres comarques • Es van allotjar a la Masia La Mota i al dia següent van retornar a Polònia on resideixen

mola viajar

Molaviajar.com, va visitar la setmana passada Alcoi per enregistrar diversos continguts que difondrà pròximament des d’aquest popular blog de viatges. També van passar per altres ciutats que formen part del projecte AVE Villena-Levante Interior.

El blog elaborat per un gallec i una polonesa, que tracta diversos continguts sobre viatges arreu del món i el passat dijous van estar a Alcoi durant una vesprada gravant vídeos tant a punts atractius del centre urbà com a l’interior d’edificis destacats. Després de més de cinc hores de rodatge, es van allotjar a la Masia La Mota, i ‘endemà van retornar a Polònia, on resideixen els seus autors.

En uns dies estarà a l’abast dels seus seguidors el contingut dels vídeos i la informació elaborada a Alcoi i altres localitats de les nostres comarques. Sembla Alcoi, i, a poc a poc anem veient com la ciutat desperta un interés creixent i cada vegada està millor situada al competitiu mercat turístic.

La difusió mundial Molaviajar.com i el perfil d’aquests seguidors, gent d’un turisme actiu, de qualitat, i sempre oberta a descobrir noves destinacions com les muntanyes d’Alcoi més enllà de les més consolidades del sector. En paraules de la regidora de Turisme Maria Llopis “aquest tipus de promoció és molt important i els bloguers de referència són uns prescriptors importantíssims”. Llopis no ens cansa de dir-ho “Hi ha molt treball per davant”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *