lasarga ajualcoipresuparticipa

El Patinatge Artístic alcoià participa al Campionat d’Espanya

La trobada de Grups Xou Juvenil es va disputar a Vigo, on nostra ciutat va estar representada pel Grup format per esportistes dels clubs Patín Alcodiam Salesiano i Club Patinatje Artístic Alcoi i va obtenir la 12ª posició.

campeonatpatinatge

La ciutat de Vigo (Pontevedra) va acollir divendres passat 20 de març, el V Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic Grups Xou Juvenil, que va comptar amb una participació de 21 equips pertanyents a les Comunitats Autònomes de Catalunya, Galícia, Navarra, València i Andalucia.

La nostra ciutat va estar representada pel Grup format per esportistes pertanyents als clubs Patín Alcodiam Salesiano i Club Patinaje Artístico Alcoi, que recentment va obtenir el Subcampionat Autonòmic i la classificació per a participar en aquest esdeveniment esportiu. Les esportistes que es van desplaçar van ser Alba Clement, Angela Peidro, Paula Hernández, Blanca Aura i Àngela Mira, totes elles del Patín Alcodiam i Lliris Moltó, Miriam Tormo, Mónica Martínez, Yaiza Moliner, Carla Gandia i Noelia Ruiz, del Club Patinaje Artístico Alcoi. Amb elles també van viatjar les entrenadores Natalia Osuna i Sara Gandia, i alguns pares i aficionats.

Era la primera vegada que la ciutat d’Alcoi competia amb un grup en la modalitat de Grups Xou Juvenil. El grup va aconseguir la 12ª posició, superant en la classificació a l’actual Campió Autonòmic i realitzant un bon programa que amb el títol “Vive en color”, va ser valorat pel jurat fins i tot amb major puntuació que l’obtinguda en el passat Campionat Territorial. Aquest resultat és un merescut reconeixement a aquest grup de joves esportistes que van començar fa poc més d’un any a formar aquest equip conjunt dels dos clubs de la ciutat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *