foradia subscriutegrat

Presentació de “El Otoño de la Civilización” a càrrec de l’autor Juan Bordera

El periodista i guionista alcoià presenta el seu llibre, el 6 de maig a la llibreria Detroit Llibres, sobre les conseqüències de la crisi climàtica

“El Otoño de la Civilización” és un llibre de divulgació científica sobre les problemàtiques i conseqüències derivades de la crisi ecològica i energètica, escrit pel periodista Juan Bordera i el físic del CSIC Antonio Teruel. El mateix Bordera estarà present el pròxim dia 6 de maig a la llibreria Detroit Llibres per a la seua presentació.

Després d’haver sigut presentat a moltes llibreries d’arreu del país, el 6 de maig es podrà gaudir a Alcoi de la mà d’un periodista especialitzat en la temàtica sobre el canvi climàtic. A més a més, la presentació del llibre comptarà amb la presència de l’editor d’El Grat, Santiago Sempere.

La primera edició d’aquest llibre ja ha sigut esgotada i compta amb un pròleg escrit per Yayo Herrero i l’epilogue de Jorge Riechmann. L’entrada a la presentació de “El Otoño de la Civilización” serà a les 19 hores, amb entrada lliure a Detroit Llibres fins a esgotar l’aforament. L’acollida entre el públic està sent molt bona.

Juan Bordera és un periodista i guionista alcoià que col·labora activament amb El Grat i altres mitjans de comunicació de tota Espanya. Aquest serà un esdeveniment important per al mateix autor perquè presenta el llibre a la que és sa casa.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *