foradia cdturisme

David Sabido es reuneix amb veïns de Serelles

Des de UPyD se segueix criticant que en el cas de Serelles com en el d'altres gestions opaques del govern dels populars i Sedano • Denuncia la situació d'abandó que sofreixen des de fa 7 anys • Des de UPyD se segueix criticant que en el cas de Serelles com en el d'altres gestions opaques

upyd serellesVa visitar aquest passat diumenge la zona de Serelles el candidat de UPyD a l’alcaldia d’Alcoi, David Sabido, per conéixer de primera mà la situació. Després de reunir-se amb els veïns, Sabido s’ha mostrat crític tant amb l’administració de Sedano com amb l’actual govern municipal.

Serelles no disposa de servei de recollida d’escombraries i les males herbes creixen a les zones enjardinades i en voreres, els han retirat part del cablejat elèctric, amb la inseguretat que suposa això per als veïns i vianants, segons Sabido “els veïns es troben en un conflicte permanent amb l’administració local, que lluny d’ajudar-los a solucionar els seus problemes, els crea problemes nous allí i els funcionaris municipals de manteniment  ni passen” .

Tal com ha afirmat des de la formació magenta entre el material d’obra que es pot trobar en Serelles, hi ha fins i tot fins a contenidors d’escombraries subterranis, abandonats entre les edificacions. És cert que el govern municipal es va trobar amb un gran problema, herència del govern popular de Jordi Sedano, però també és cert que hi ha actuacions que tan sols requereixen voluntat política i no de realitzar un desemborsament econòmic.

Des de UPyD se segueix criticant que en el cas de Serelles com en el d’altres gestions opaques del govern dels populars i de Sedano, no s’hagen depurat responsabilitats polítiques i afirma que el govern de PSOE i EU no s’ha molestat a investigar les possibles responsabilitats polítiques que poguessen existir en est i altres assumptes com puga ser el de la reforma del teatre Calderón.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *