foradia ivace

Alcoinnova compta cada vegada amb menys possibilitats d’ubicar-se a La Canal

• L'empresa alcoiana La Española ha recorregut al Tribunal Suprem i aquest ha rebutjat sis de les set qüestions plantejades • Aquesta nova resolució que suposa més dificultats legals per al projecte

El Tribunal Superior de Justícia va anul·lar fa uns mesos la ubicació a La Canal del pla urbanístic Alcoinnova. L’empresa alcoiana La Española ha recorregut al Tribunal Suprem i aquest ha rebutjat sis de les set qüestions plantejades: només accepta estudiar-ne una.

Aquesta nova resolució que suposa més dificultats legals per al projecte, que cada vegada compta amb menys possibilitats de dur-se a terme.

Salvem l’Aqüífer del Molinar i La Carrasca-Ecologistes en Acció, col·lectius que treballen pel bé dels paratges i els recursos naturals de l’entorn, es mostren optimistes i valoren positivament la interlocutòria del Suprem: “com que el Tribunal Suprem no pot interpretar el dret autonòmic, la declaració que ha fet el Tribunal Superior valencià sobre l’incompliment del Decret del Consell que regula el règim especial d’avaluació i aprovació dels plans i projectes que afecten la Xarxa Natura 2000 -Decret 60/2012- és irrevocable”.

Una volta finalitzat la fase d’admissió del recurs de cassació, es troba en curs la d’interposició. Primer haurà de presentar la seua argumentació La Española i després ho faran les associacions ecologistes.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *