foradia subscriutegrat

Escola audiovisual per a joves al CCJ

La iniciativa serà des del dilluns 6 d’abril fins al divendres 10 amb horari de matí. Es requerirà autorització paterna i la signatura de les normes d’utilització de l’espai i el material.

activitatccjEl Centre Cervantes Jove prepara per a aquesta ‘setmana de primavera’ una escola per a joves nascuts entre 1998 i 2003, centrada en el món audiovisual i que tindrà lloc en el nou CCJ. L’activitat aquesta organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi.

La iniciativa serà de cinc dies, des del dilluns 6 d’abril fins al divendres 10 amb horari de matí d’11 a 14 hores. S’exigirà als participants una fiança de 10 euros que es tornarà a tots aquells participants que acudeixen almenys al 70% de les activitats; a més, es requerirà autorització paterna i la signatura de les normes d’utilització de l’espai i el material.

La regidora de Joventut, Maria Llopis, explica: “Opcions d’escoles de primavera per a nens fins a 12 anys hi ha, però continuem amb un gran buit per als joves que també tenen dies lliures i que encara que poden quedar-se a casa sols també tenen ganes d’aprendre, divertir-se i fer nous amics”. Llopis afegeix “Pretenem que siguen uns dies molt lúdics però que a través de la diversió, els nostres joves aprenguen més profundament la utilització de les eines audiovisuals, fonamentals per a comunicar-se en el món actual”.

L’escola es dividirà en les 5 grans parts d’un projecte audiovisual i es veurà cadascuna d’elles cada dia de la setmana: guió, producció, actuació, rodatge i edició, pel que és interessant mantenir una constància. “La intenció és acabar la setmana i que els joves es puguen emportar algun projecte fet per ells mateixos” afegeix la regidora.

Amb aquesta innovadora iniciativa, el CCJ dóna per tancat el mes de portes obertes que va començar el 14 de març amb la seva inauguració. En aquestes setmanes diferents entitats juvenils de la ciutat han donat a conéixer les seves activitats i s’han obert les sales de connexió a internet i d’oci.

Una vegada acabada la setmana de primavera ja començarà l’horari d’obertura definitiu i l’agenda estable d’activitats realitzades per l’empresa adjudicatària del servei.

Per tal de fer l’inscripció o informar-se sobre la iniciativa: Regidoria de Joventut. C/ Alçamora, 1. Telèfon 965537138. joventut@alcoi.org


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *