foradia subscriutegrat

Comença el termini d’inscripció per al concurs ‘Alcoi Sona’

Serà la primera edició d'aquest certamen musical que té com a objectiu promoure als grups de música formats pels més joves

Serà la primera edició d’aquest certamen musical que té com a objectiu promoure als grups de música formats pels més joves

La regidoria de joventut ja ha obert el termini d’inscripció per a la primera edició del concurs musical ‘Alcoi Sona’. L’objectiu d’aquest certamen és incentivar i promoure la música en directe dels artistes més joves, i donar-los una oportunitat perquè puguen mostrar la seua música.

Les bases del concurs estan a la pàgina web de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, i el termini de presentació estarà obert des del 10 de febrer fins al 13 de març. Un dels requisits per tal de poder participar és que el 75% dels components del grup han de tindre edats entre els 12 i els 30 anys.

Aquest concurs està organitzat per la regidoria, per l’Escola Música Crescendo, i a més participa el Campus de la UPV d’Alcoi. Aquestes tres institucions estan d’acord en el fet que és una bona iniciativa per tal de promoure la cultura entre aquells més joves, i s’espera que aquestes siga la primera de les moltes edicions.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *