foradia cdturisme

Concedits els premis del Saló Local de Fotografia d’Alcoi

• Del 29 d’octubre al 14 de desembre exposaran totes les fotos al Centre Cultural Mario Silvestre • Premis d’Honor del Saló Local de Fotografia de l’Agrupció Fotogràfica Alcoiana per Ignacio Davia i Gabriel Gisbert • En total s’han presentat 194 obres

L’Agrupació Fotogràfica Alcoiana ha donat a conèixer els guanyadors del 54 Saló Local de Fotografia, aquest concurs està patrocinat per la regidoria de Cultura i per Unión Alcoyana.

El lliurament de premis serà el 29 d’octubre a les 20,30 hores al Centre Cultural Mario Silvestre, moment que aprofitarà per la inauguració de l’exposició de les obres presentades, que estarà oberta fins el 14 de desembre.

En total s’han presentat 194 obres, la majoria d’elles a la secció lliure, amb 30 col·leccions amb 120 obres i 23 obres soltes, mentre que a la d’aspectes d’Alcoi, 9 col·leccions amb 36 obres i 15 obres soltes més.

Ignacio Davia Tobos és el guanyador del premi d’Honor de la secció lliure i per tant li corresponen 800 euros, mentre que Gabriel Gisbert Anzar ha obtés 600 euros al aconseguir el premi d’Honor en la secció d’aspectes d’Alcoi.

A més hi ha quatre premis més de cada secció, en la lliure Benito Sáez Auñón, Gabriel Gisbert Aznar, Carlos Verdú Belda i Raúl G. Silvestre Jover han guanyat 200 euros, mentre que en la d’aspectes d’Alcoi Carlos Verdú Belda, Raúl G. Silvestre Jover, Ángel Verdú Lluch i María Arques i Vañó han aconseguir 150 euros cadascú.

Es continuarà donant suport al Saló Local de l’AFA des de la regidoria de Cultura. Raül Llopis afirma que “considerem que la fotografia és un art que hi ha que valorar com els altres i com a tal hi ha que tractar-la”. Llopis ha afegit que “a Alcoi hi ha grans fotografs, tant professional com aficionats, molt d’ells sorgits de l’Agrupació Fotogràfica, que va ser fundada l’any 1957, nosaltres sempre estarem al seu costat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *