foradia subscriutegrat

Projecció del documental ‘Ovidi per Ovidi’

Els actes centrals de l’Any Ovidi a Alcoi s’enceten amb la projecció del documental produït per Televisió de Catalunya. L’activitat tindrà lloc a les 19’30 h al Centre Cultural i comptarà amb un col·loqui amb els seus directors. L’entrada és lliure.

ovidi-per-ovidiEl documental ‘Ovidi per Ovidi’ de Jordi Lara i Ramon Millà sobre el cantant i actor d’Alcoi serà projectat avui, dimecres 8 d’abril, al Centre Cultural a les 19’30 h. La peça és una producció de Televisió de Catalunya i va ser emesa pel Canal 33 el passat 10 de març, data en la qual es complien 20 anys del traspàs d’Ovidi Montllor. Aquest acte enceta les activitats centrals de l’Any Ovidi a Alcoi, que coincidiran amb la cloenda del Festival Barnasants.

“Ovidi per Ovidi” dóna la veu directament al mateix Ovidi Montllor. Els seus directors s’han capbussat als arxius de Televisió de Catalunya i la Fonoteca de Catalunya Ràdio i han seleccionat les declaracions de l’Ovidi que ens condueixen en primera persona pel seu pensament artístic i el seu itinerari vital.

Les mateixes paraules de l’Ovidi, completades visualment amb fotografies i retalls de premsa de l’arxiu personal del cantautor és el material que compon el documental i que ens introdueixen a les tretze cançons o recitacions que l’artista alcoià va interpretar en diferents programes històrics de TVC i que també s’inclouen al documental.

Un dels temes que podrem redescobrir és la versió de “Dos anònims”, que Ovidi Montllor va interpretar des de Pals, acompanyat de Toti Soler, en l’emissió inaugural de Televisió de Catalunya el 10 de setembre del 1983.

Els directors del documental, Jordi Lara i Ramon Millà, estarà presents a la projecció per entaular un col·loqui amb els assistents després del passe. L’entrada és lliure.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *