foradia cdturisme

La Mostra de Teatre Escolar reuneix a més de 460 participants

Participen huit centres educatius i l’Escola Municipal de Teatre i està en marxa del 7 al 14 de març

La inauguració té lloc a l’IVAM CADA Alcoi.

Està en marxa la VI Mostra de Teatre Escolar, una sisena edició que confirma la consolidació d’aquest esdeveniment cultural i educatiu. Aquest any hi ha al voltant de 465 participants, sumant l’alumnat i el professorat, un 2,4% més que en la darrera edició i un 32,9 % més que en l’edició de l’any 2022.

Aquest any l’alumnat representarà 12 obres, participant 8 centres educatius, IES Pare Vitòria, CEIP El Romeral, CEIP Horta Major, CEIP Miguel Hernández, Salesianos SVF, José Arnauda, CPEE Tomás Llácer i el CEIP Sant Vicent que actuen de forma conjunta. Un any més i com és habitual també durà a terme la seua representació l’Escola Municipal de Teatre, en aquest cas farà la inauguració aquest dijous 7 de març al CADA amb la representació de Teatre en Minúscules, serà a les 18.30 hores. Un dels centres ha participat amb 2 obres i un altre amb 3.

La resta d’obres es representaran els dies 11, 12 i 13 de març en el Teatre Principal, Centre Cultural Mario Silvestre i IVAM CADA Alcoi, en horari de matí per als centres escolars i de vesprada per als familiars i públic en general. La cloenda es farà el dijous 14 de març a les 18 hores al Teatre Calderón amb l’espectacle Màgic 6 de CUBE.

“Tenim una mostra de Teatre Escolar consolidada a la nostra ciutat, sense dubte és una bona manera de fomentar el treball en equip i la companyonia, a més aquesta activitat afavoreix que perden la por a parlar en públic i ajuda a la relació entre els participants. Poques ciutats tenen tres mostres de Teatre i açò és una mostra de la riquesa cultural que té Alcoi. Tenim la Mostra de Teatre Ciutat d’Alcoi, la Mostra de Teatre Amateur i aquesta mostra escolar amb la infància és la protagonista. Volem donar l’enhorabona a tots els centres educatius que participen i animem a la resta a sumar-se en la pròxima edició”, ha destacat el regidor d’Educació, Alberto Belda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *