foradia mediambient

Exposició pública del cens electoral

Es poden presentar reclamacions per possibles errades fins al 13 d’abril • Per a consultar el cens a l’oficina d’informació, l’horari és de 8 a 14.30 hores, i les reclamacions poden presentar-se a la pròpia oficina

voteComprova si estas inscrit per votar amb motiu de les eleccions locals i autonòmiques del 24 de maig 2015, l’Ajuntament d’Alcoi ha habilitat un servei de consulta de les dades del cens electoral, que està ja disponible en línia, o bé en un ordinador a disposició de la ciutadania instal·lat a l’oficina d’informació del carrer Sant Llorenç, 6.

El període de consulta del cens es perllonga fins al proper dilluns 13 d’abril, sent també el termini per presentar reclamacions. La consulta en línia es podrà realitzar també durant les següents semanes, si bé ja no serà possible presentar reclamacions per possibles errades en el cens.

Es pot realitzar la consulta des d’ací https://www.alcoi.org/censo/consulta.asp

Una vegada que s’ha accedit a la pàgina, apareix un formulari on simplement s’han d’introduir el número de DNI i la data de naixement, i a continuació s’accedeix a les dades del col·legi i mesa electoral on dipositar el vot. Per a consultar el cens a l’oficina d’informació, l’horari és de 8 a 14.30 hores, i les reclamacions poden presentar-se a la pròpia oficina.

La regidora de Règim Intern Lorena Zamorano, indica que “posem a disposició de la ciutadania el servei de consulta per a que tothom puga comprovar si està inscrit degudament al cens. Des de l’Ajuntament volem recomanar a tothom que comprove si les seues dades estan bé, i reclamar en el període establert per a corregir possibles errors, de forma que ningú puga quedar-se sense exercir el seu dret a vot”.


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *