foradia mediambient

Taller sobre edició de la Viquipèdia dedicat a Ovidi Montllor

L’Agora acull avui un taller temàtic sobre la figura de l’artista alcoià. L’activitat s’enmarca dins de la programació de l'Any Ovidi i està a càrrec de l’Associació Cultural ‘Amical Wikimedia’.

viquimaratoL’Associació Cultural ‘Amical Wikimedia’, en coordinació amb l’Espai País Valencià de Barcelona i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, ha organitzat una sessió oberta d’un taller d’edició de Viquipèdia de caràcter temàtic dedicat a Ovidi Montllor i que tindrà lloc a l’Àgora avui 15 d’abril de 17 a 20 hores. Una activitat que s’enmarca dins de la programació al voltant de la figura de l’artista alcoià. Segons expliquen els seus organitzadors, “disposarem d’una vesprada entretinguda amb picadeta, xarxa wifi, alguns llibres i bon ambient per aprendre a editar la Viquipèdia i millorar la cobertura d’Ovidi Montllor a l’enciclopèdia de referència a internet”.

La ‘viquimarató’ consisteix a una reunió física de viquipedistes que es troben físicament a un lloc, o col·laboren a distància per a ampliar el màxim possible un article o articles d’una temàtica determinada de l’enciclopèdia. Així, dins dels actes de la XI Setmana Cultural de l’Espai País Valencià de Barcelona, s’ha organitzat una viquimarató dedicada a Ovidi Montllor, que estarà recolzada a distància per la cita alcoiana. La inscripció és totalment gratuïta, però s’ha de comunicar abans de migdia de dimecres al Centre Cultural per raons d’organització: al telèfon 965537142 o al correu gdobon@alcoi.org

El regidor de Cultura, Paco Agulló, subratlla que “creiem que aquesta proposta és, a banda de curiosa, molt interessant per difondre els valors d’aquesta importantíssima enciclopèdia virtual. Saber com s’editen els continguts i conéixer una sessió de treball de viquipedistes pot ser ben interessant per al públic i a més actualitzarà i ampliarà la informació disponible a la Viquipedia de l’artista alcoià”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *