Foradia subscriutegrat

L’artista María Molina organitza una exposició en benefici de la protectora

• La mostra té com a protagonistes a més de seixanta mascotes alcoianes • L’exposició es titular ‘Oh My+cota’ i s’inaugura el 7 de maig a les 20h en la sala Àgora i podrà visitar-se fins el 21 de maig • María Molina busca en cadascuna de les seues composicions un estil propi

cartel_exposicio_maria_molinaMaría Molina és il·lustradora i tècnic superior d’arts plàstiques i disseny per l’Escola D’Art Superior i Disseny d’Alcoi. Molina inaugura el pròxim dissabte una exposició en la sala Àgora ales 20h, en la qual els protagonistes són les mascotes dels propis alcoians. Prop de 70 animals de companyia podran veure’s retratats des del 7 i fins el 21 de maig.

El projecte ha tingut una gran acceptació, segons assegura la pròpia artista, qui explica a més que la gent s’ha bolcat en l’encàrrec dels retrats de la seua mascota, sabent que d’esta manera aportaven un granet de sorra per a ajudar a l’Associació Protectora d’Animals i Plantes d’Alcoi: “A part de destinar part del que recapte a la protectora, volia tindre un detall amb tots els participants i que ells mateixos foren els protagonistes al mateix temps que es mostra l’amor pels animals d’una forma original i plena de color”.

L’artista no es centra en un únic estil, sinó que busca en cadascuna de les seues composicions un estil propi que la faça diferent. Li agrada jugar amb els colors i mesclar diferents tècniques per a evolucionar i anar descobrint sempre alguna cosa nova que afegir a les seues il·lustracions i quadres.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *