foradia subscriutegrat

Alcoi participarà al Campionat Mundial d’Idees

La ciutat competeix el dimarts 21 d’abril a la iniciativa Ideas World Cup amb 30 ciutats de 13 països. Al llarg del dia s’instal·laran carpes al Passeig de Cervantes amb diferents activitats.

campionatideesAlcoi és una de les 33 ciutats que participaran dimarts 21 d’abril a la iniciativa Ideas World Cup, un campionat mundial d’idees al qual se sumen grans ciutats de 13 països diferents, que simultàniament celebraran diferents actes per aconseguir que els seus habitants llancen les millors idees.

En nom de l’equip organitzador, el consultor informàtic Pedro Mondéjar destaca que la participació d’Alcoi ja és una cita important, ja que és la ciutat amb menys població de quantes concorren. En la activitat participaran capitals mundials com Rio de Janeiro, Perth, Cape Town, Madrid, Bogotá, Quito o México DF, entre d’altres, “i des d’un primer moment ens vam voler afegir perquè ja pel fet de participar, Alcoi se situa en un mapa de projecció internacional”. L’intenció dels organitzadors es que tota la ciutadania participe i que siga una iniciativa oberta, plural i a la qual tothom pot sumar-se.

Al llarg del dia s’instal·laran carpes al Passeig de Cervantes amb diferents activitats, des de les 10 del matí i fins a les 20 hores. Concretament seran dues, en una d’elles, hi haurà el punt de recollida d’idees. Des de l’iniciativa desacaquen que tot aquell que tinga una bona idea que vaja i la compartisca, consisteix en un campionat obert a tot tipus de bones idees “i encara que a priori puguen semblar disbarats, no tenen per què ser-ho”. I a l’altra carpa, hi haurà diferents activitats lúdiques i divulgatives, des d’una classe de tai-txi fins a un brain-storming, passant per un taller de risoteràpia o xarrades sobre energia. Part d’aquestes activitats seran, a més, retransmeses per internet en directe a tot el món, i a més es pretén que les ponències i intervencions servisquen també per estimular noves i bones idees que vagen al concurs”, indica Mondéjar.

I és que el sentit final d’aquesta iniciativa és que les bones idees per al futur d’Alcoi puguen prosperar. Al respecte, el regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Manolo Gomicia, també anima a tota la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa i acostar-se a Cervantes per poder “gaudir del talent alcoià i de les idees que generem entre tots”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *