foradia subscriutegrat

L’Ambaixador ja ha anunciat l’arribada dels Reis Mags a Alcoi

• L’Ambaixador va anunciar l’arribada del Reis Mags • El Ban Reial, a més, va donar uns consells als xiquets i xiquetes.

Ahir a la vesprada els carrers del Centre d’Alcoi es varen omplir d’una multitud de xiquets i xiquetes il·lusionar per tirar la carta a la Burreta amb els seus desitjos. 

L’Ambaixador va anunciar l’arribada del Reis Mags “des de molt lluny” a les nostres terres “amagades entre muntanyes“.

El representant de l’Ambaixador d’enguany ha sigut Lluís Vidal, subdirector de l’IES Pare Vitòria i historiador de formació.

D’aquesta manera ha contribuït, amb les seues paraules, “a la màgia i el teatre que comporta el Nadal i l’arribada dels Reis Mags”.

El Ban Reial, a més, va donar uns consells als xiquets i xiquetes: “no tingueu pressa per créixer, per a això hi haurà anys. Estimeu els amics, respecteu als companys. I accepteu els que arriben d’altres països fugint de la guerra, la violència i la fam“.

L’autor del Ban d’enguany va ser el periodista Daniel Moltó. Ens va comentar que el va escriure amb “una gran il·lusió i sentit de la responsabilitat, doncs sóc conscient de la importància d’aquest text, sobretot per als alcoians, que tant estimem el nostre Nadal”.

Daniel volgut adreçar el missatge especialment als menuts, que són els verdaders destinataris del Ban Reial. En eixe sentit “he tractat d’escriure un text senzill, amb flaire poètic i amb presència del misteri i de la màgia que envolten la figura de Ses Majestats”.

En aquest Ban, els aspectes màgics han estat presents però també la riquesa natural que ens envolta: “també faig referència a la importància de la solidaritat, amb els nostres i amb aquells que no tenen la mateixa sort que nosaltres”.

Per a Daniel, aquesta tasca “ha estat una responsabilitat i un orgull, i al mateix temps una oportunitat de reviure la il·lusió amb què els infants (i també molts adults) viuen aquestes nits”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *