foradia subscriutegrat

Rehabiliten les pistes esportives del CEIP Romeral

A causa del mal estat de la infraestructura, l'Ajuntament l’ha renovat primeramente la pista esportiva per complet i ha procedit a pintar-la. Després, es procedirà a renovar la pista que es troba damunt del gimnàs, que passarà a ser de gespa artificial. Les obres han comptat amb una inversió d’aproximadament 30.000 euros.

pistesromeralL’Ajuntament d’Alcoi ha escomés la rehabilitació de la pista esportiva del Col·legi Públic El Romeral. S’ha renovat per complet i s’ha procedit a pintar-la, ja que estava en molt mal estat. Concretament, l’actuació consisteix a eliminar la superfície de la pista actual i canviar-la per una nova construïda amb un nou paviment i amb colors que serveixen per diferenciar zones de joc. Esta previst que a finals d’aquesta setmana estiga acabada.

Una vegada finalitze aquesta rehabilitació es procedirà a renovar la pista que es troba damunt del gimnàs que passarà a ser de gespa artificial. La inversió total està al voltant dels 30.000 euros.

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi, Manolo Gomícia, ha recordat que “durant molts anys no s’ha actuat en les infraestructures d’educació pública de la ciutat, i per a nosaltres sempre han estat molt importants aquests centres. Igual que ja vam actuar al col·legi Sant Vicent i Horta Major, ara ho estem fent a El Romeral i seguirem actuant per tal que tinguen les instal·lacions més adequades”. A més, Gomicia ha afegit que “es tracta d’una reforma necessària per a l’estat de deteriorament que presentaven les pistes, que posava en problemes als alumnes per practicar esports i l’assignatura d’Educació Física”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *