foradia subscriutegrat

El C.D. Alcoyano elimina al Lleida de la Copa en una nit màgica

El C.D. Alcoyano jugara contra l'Atco Madrid, Barça, Real Madrid, Athc Bilbao, Sevilla o Villarreal, vindràn al Collao. El Collao que va registrar una molt bona entrada, embogia, amb l'afició en peu al crit de, "Deportivo, Deportivo".

Alcoyano Lleida

Nit màgica la viscuda el dia de Santa Teresa al Collao, que va culminar amb l’eliminació del Lleida Esportiu, gràcies a un solitari gol del mallorquí Joan Vich, qui confessava en sala de premsa quera el gol més valuós que havia marcat, donat que ocupa demarcacions defensives. El Collao que va registrar una molt bona entrada, esclatà d’alegria quan l’arbitre assenyalà la fi del partit, demostra que és un fortí i que’l seu president, Juan Serrano, continua tenint flor. El Divendres 17 es farà el sorteig a Madrid a partir de les 10’30 del matí. El pròxim 3 de Desembre un dels 6 conjunts que competissen a Europa visitarà el Collao, mentre que la volta es disputarà en el camp del rival 2 setmanes després.

PRIMERA MEITAT, DOMINI ALCOIANISTE, PERÒ ESTÈRIL

Alcoyano Leida Joan VichA força de ser sincer, us diré que en els primers 45 minuts, tan sols vaig fer una anotació al minut 2, va ser Bello qui va rebre un baló a l’interior de l’àrea catalana, però incomprensiblement la seua rematada li va sortir per damunt del travesser; ahí es va acabar tota la història de la primera meitat, en la que es va demostrar que’ls 2 conjunts es respectaven massa, ara bé en aquest període el domini majoritàriament va correspondre a l’Alcoyano, però ja dic de manera estèril, fins al punt de no fer cap anotació més desde el minut 2.

EL MILLOR ESTAVA PER VINDRE, GOOOOL DE JOAN VICH I ENDAVANT A LA COPA.

Després del descans, la cosa no pintava massa bé, donat que’ls ilerdencs van sortir clarament a guanyar el partit, tot i això es van tindre que conten tar en una única ocasió al 51′, quan Ekhi Va emmudir El Collao, en una rematada de cap que sen va anar fora, sent quasi més fàcil marcar, que fallar; per sort per a Jero, el defensor en tasques atacants, va girar massa el coll i la cabotada li sen va anar fora.

I lo que canvia el conte, el mateix ho traslladem a l’altra porteria al minut 60 on també un defensor en tasques atacants, Joan Vich, marcava l’únic gol del partit i el mític Collao esclatava d’alegria; l’àrbitre havia assenyalat falta favorable al Alcoyano i com sempre el capità Javi rubio anava a ser l’encarregat del llançament, fen ho al 2 pal, allí aparegué tot sols el lateral mallorquí del Alcoyano, i de cap, picant l’esfèric a terra, anotava el que després ens va confessar, el gol més important en la seva carrera esportiva. El jugador brindava el gol, en mig d’una bogeria d’alegria a la seva dona i a l’alcoianeta Iria, que un apenes fa un mes va nàixer. D’ací fins al final, ofici, tan per part dels jugadors del Alcoyano, que deixaven transcórrer el temps sense apenes haver-hi perill per part del lider de la Segona B, com per part de l’afició que pitava en volanders al seu equip i que inclòs m’atreviria a dir que amb la seua pressió va provocar a les acaballes del partit, l’expulsió de l’entrenador visitant, .

Alcoyano Lleida celebracion

Quan el murcià, assenyalà la fi del partit, el camp, que havia registrat una molt bona entrada, embogia, amb l’afició en peu al crit de, “Deportivo, Deportivo”, mentre que al camp, tots els jugadors, titulars, suplents e inclòs no convocats, feien un gran cercle i botaven fent encara, si cap, que l’afició els alenara més. L’últim en abandonar el camp, el golejador, Joan Vich, qui va haver d’anar fins i tot on l’esperaven els aficionats més jóvens, per a celebrar la gesta.

JUAN SERRANO, OSCAR CANO I JOAN VICH, EXULTANTS A LA RODA DE PREMSA

juan serrano collaoJPGAnant cap a la roda de premsa em vaig trobar amb el president, Juan Serrano, al que li vaig oferir la mà per a donar li l’enhorabona, en va pegar una abraçada impressionant, el mandatari estava tan content, la seua cara, com es veu en la fotografia, es l’alegria personificada; podria dir se que una persona amb sort, però la sort es busca, i amb molta feina i dedicació, aquest home tan senzill, la troba; no cap cap dubte, que Serrano, com molts altres alcoians, passarà a la història com un gran president.

Oscar Cano, també estava agraït a l’afició i a la seva plantilla, per la tasca realitzada, i per l’ofici demostrat per uns i altres, després del gol. Com aficionat culé vol al Barça, però diu que sense opcions d’eliminar lo, en canvi com a bètic, sí que volguera al Sevilla i tractar de fer fora de la copa al conjunt de Unai Emery.

Per últim, Joan Vich, l’heroi de la nit, no cabia en si mateix d’alegria, i lògicament en mig de la bogeria que va formar al Collao amb la seua cabotada, es posava el dit polse a la boca, com si d’un txupó es tractara, i encar anse a la grada, celebrava amb la seva dona, l’arribada el 9 de Setembre, de la seva filla, l’alcoiana Iria. Vich amb el gol més important de la seva carrera esportiva, ja que al jugar darrere, no en marca massa, no sols va fer esclatar el Collao, ja que les xarxes socials, tiraven fum, donant la merescuda enhorabona

FITXA TÈCNICA:

CD ALCOYANO: JERO(P), VICH, NAVARRO, MARIO FUENTES, JOSEMI PERONA, CARLES SALVADO, ISRA , JULIO DE DIOS (CP),FRANCIS FERRÓN,JA VI RUBIO (Cèsar Remón 80), I BELLO (Alfaro 61),

LLEIDA ESPORTIU: TORRES (cp), BARREDA, FORNIES, FRAGOSO, EKHI, PEDRO BAQUERO, DIDAC (Chupe 70′), ALBISTEGUI, CHAMORRO MIRAMON I OSADO (Diego Sánchez 65′)

ARBITRE: Sr. D. Gabriel Lozano Reina, va amonestar al porter del Alcoyano Jero i Francis Ferrón, i per part del Lleida a Fornies i Chupe, a més va expulsar a l’entrenador visitant, Imanol Idiakez, a les acaballes del partit.

GOL: 1 – 0 65′ Joan Vich


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *