foradia barnasants

Jorge Pérez Grau dimiteix de Coordinador de UPyD La Muntanya

El fins ara coordinador d'Unió Progresso i Democràcia, dimiteix del seu lloc, després de més de 10 mesos en el càrrec, renunciant també a pertànyer a les llistes electorals en UPyD per Alcoi • Els motius pels quals ha pres la decisió de dimitir i renunciar són la falta de transparència i el "enchufismo" que ha mostrat UPyD

jorge upyd

Jorge Pérez Grau./

Jorge Pérez Grau dimiteix del seu lloc com a coordinador del Consell Comarcal La Muntanya, al mateix temps que ha comunicat la seua renúncia a pertànyer a la llista d’Alcoi per a les municipals del pròxim dia 24 de Maig. Els motius pels quals ha pres la decisió de dimitir i renunciar són la falta de transparència i el enchufismo” que ha mostrat UPyD des del Consell Territorial i el Consell de direcció.

El ja ex coordinador en UPyD ha declarat que La transparència no solament s’ha de reclamar als altres, sinó que el més important és practicar-la. Jo he coordinat UPyD durant més de deu mesos i en aquest temps he pogut observar que UPyD no és blat net.

Afirma que UPyD ha paralitzat afiliacions durant mesos, en contra de les seues pròpies normes, que diuen que en un mes els pretendents a afiliar-se havien d’estar ja afiliats. Aquestes paralitzacions es van produir per assegurar-se tenir a Alcoi a un candidat afí, sense importar que ni residisca ni treballe a Alcoi.

Jorge Pérez a més insisteix en diverses ocasions que li fa pena marxar per tot el treball que s’ha fet. Però que s’ha adonat que en UPyD no es pot canviar gens, perquè para ell és un partit brut. A més no és l’únic que s’ha anat. Diversos municipis de les tres comarques s’ha anat d’UPyD precisament per aquestes males pràctiques. L’últim municipi que ha decidit no presentar-se és Cocentaina on la majoria de candidats han mostrat juntament amb el seu excandidata Lucia el desig de no presentar-se. De fet, solament en dues poblacions de les tres comarques es presenta UPyD; a Alcoi i a Castalla. Assegura que Castalla té un gran equip compromés i preocupat pel seu municipi i no dubta que ells ho faran bé.

Davant la pregunta, de si es va a presentar amb altres siglesJorge Pérez respon: No. Jo m’interesse per la política perquè volia canviar les coses, em vaig ficar en UPyD perquè parlaven de canvi i de mesures més que necessàries, però ara crec que amb UPyD no ocorrerà, i per això em marxe. Per reprendre la política hauria de trobar un partit que realment vulga el canvi i predique amb l’exemple

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *