foradia subscriutegrat

Desenes de persones es concentren contra el canvi climàtic

• La Plaça d’Espanya va acollir ahir diumenge una concentració contra el canvi climàtic • El manifest es posicionava contra les polítiques contaminants que es duen a terme en tot el món • Les mobilitzacions es van succeir en tot el món aprofitant la ‘Cumbre del Clima’ a París

concentracio_canvi_climatic_alcoi

El Canvi Climàtic és més que evident. L’abús que l’ésser humà ha fet dels recursos naturals i les emissions de gas contaminants en les últimes dècades està provocant que el clima de tot el planeta estiga canviat a passos agegantats.

Este augment de les temperatures va a provocar que els pols sofrisquen un desgel que farà augmentar el nivell del mar, amb totes les conseqüències que té este fet, junt amb molts altres. El clima afecta la vida dels éssers que habiten la terra i és un tema que necessita d’una resposta i actuació imminent.

La Plaça d’Espanya va acollir ahir diumenge 29 de novembre una concentració que es va repetir a nombres ciutats de tot el món, especialment a París. Les mobilitzacions es varen fer aprofitant la celebració de la ‘Cumbre del Clima’ que va tenir lloc a la capital francesa.

Desenes de persones es varen reunir ahir a Alcoi per posicionar-se en un manifest i amb pancartes en contra de les polítiques contaminants que tenen lloc en tot el món.

Font: Mireia Pascual./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *