foradia subscriutegrat

Josep-Vicent Ferre repeteix com cap de llista a Bocairent

El PSPV-PSOE de Bocairent presenta una candidatura renovada encapçalada per Josep-Vicent Ferre • El primer edil actual aposta per una llista “jove i de futur” • Noelia Vañó, regidora de Turisme i Festes, en segona posició

Presentaciobocairent PSPV candidatura lesmuntanyes.com

Es produeix una renovació completa respecte de l’equip de govern actualper assegurar-ne el futur” amb una candidatura “jove”Va presentar divendres passat el PSPV-PSOE de Bocairent, 17 d’abril, la seua candidatura a les eleccions municipals del 24 de maig pròxim.

Josep-Vicent Ferre, alcalde de Bocairent durant els darrers huit anys, encapçala una llista que compta amb Noelia Vañó, regidora de Turisme i Festes, en segona posició; Josep-Vicent Ferre garanteix “la continuïtat sense trencaments del projecte emprès el 2007 amb noves cares que doten a la candidatura de frescor i d’il·lusions renovades”. Igualment, Ferre agraeix la tasca de les regidores i dels regidors que tanquen ara la seua etapa de dedicació municipal “després d’una legislatura difícil per l’escassetat de recursos econòmics i per la necessitat de dur endavant iniciatives complexes de llarg recorregut”.

Així, a partir del tercer lloc se situen José M. Beneyto, Begoña Perigüell, Xavier Molina, M. Luz Pascual i Jaume Martínez, tots ells amb menys de 35 anys. El número huit l’ocupa Cristina Rodríguez seguida de Sandra Sisternes, de Josep M. Molina –primer tinent d’Alcaldia fins ara– i Vanesa Doménech. Finalment, els tres suplents “que aporten veterania” com explicava Ferre són Juan Bautista Santonja, M. Carmen Gimeno i Vicente Beneyto.

No obstant això, la presentació de la candidatura no va deixar de banda l’homenatge i el reconeixement als set regidors socialistes d’aquesta legislatura. D’aquesta forma, l’agrupació va lliurar un detall d’agraïment a Òlga Vanyó, Antonio Santonja, Paqui Cabanes, Carmen López, Noelia Vañó, Josep M. Molina i Josep-Vicent Ferre pel treball realitzat en un període “en el qual s’han materialitzat projectes com el parc dels Vilars que portava quasi dos dècades de retard i s’ha fet front a les dificultats econòmiques aconseguint fins i tot una rebaixa del 30% del deute municipal” a més d’estar-hi sempre “al costat de les persones, de cadascun dels problemes dels veïns i de les veïnes de Bocairent”.

L’acte presentació, acompanyat d’un sopar a un restaurant de la població, va comptar amb la presència d’un centenar de persones entre les quals hi havia representants de diferents associacions locals i alcaldes de la Vall d’Albaida i de l’àrea de la serra de Mariola com els primers edils del Palomar, Jordi Vila; d’Atzeneta d’Albaida, José H. Descals; de Benissoda, Antonio Espí; de Carrícola, Susana Cháfer, i d’Alfafara, José Sanz; igualment, va acudir una delegació de l’agrupació socialista de Benigànim amb la seua candidata M. Amparo Canals al front.

Josep-Vicent Ferre, inspector d’Educació, va iniciar la seua tasca al consistori el 2007 com a alcalde després de ser-hi la candidatura més votada amb cinc regidories. Quatre anys més tard, va aconseguir la reelecció amb una clara majoria absoluta amb set dels onze seients del ple municipal gràcies a un suport del 56% dels vots emesos, el millor resultat històric de qualsevol formació a Bocairent.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *