foradia subscriutegrat

Els socialistes d’Alcoi formalitzen la candidatura al jutjat

Els candidats has signat un codi ètic i han presentat la seua declaració de bens, una mostra de la transparència que presenta la candidatura

psoe alcoi elecions 2015 lesmuntanyes.com

Han formalitzat als jutjats la candidatura per a les properes eleccions acompanyats per Jaume Pascual, representant en la Junta Electoral i alguns dels integrants de la candidatura del PSOE d’Alcoi per a les pròximes Eleccions Municipals del 24 de maig 2015

La comitiva amb l’alcalde d’Alcoi i candidat socialista, Toni Francés,  ha recordat que la llista presentada “marca una continuïtat pel gran treball  fet durant aquest quatre anys”, una gestió que sembla permetre que l’Ajuntament d’Alcoi siga un dels 10 d’Espanya que més ha reduït el deute, “al mateix temps que ha estat el més social de la història de la ciutat”.

La candidatura del PSOE formalitzada als jutjats “és un gran equip de govern, el govern que esta ciutat necessita”. Està formada per dones i homes amb una “demostrada capacitat de treball i estima” per Alcoi. S’incorporen els independents Raül Llopis i Lluis Mullor, coneguts per la seua gran implicació social en diferents àmbits.

Els candidats has signat un codi ètic i han presentat la seua declaració de bens, una mostra de la transparència que presenta la candidatura.

Aquesta és la llista: 

 1. Toni Fancés Peréz. Actual Alcalde. Llicenciat en Economia
 2. Aroa Mira Rojano. Actual Regidora de Benestar Social i Igualtat, destacada per la seua tasca i sensibilitat al front d’aquesta regidora, i que conta amb una gran valoració per part dels diferents agents socials (36 anys).
 3. Manuel Gomicia. Professor i director durant molt anys de l’Institut Cotes Baixes vinculat al mon educatiu i econòmic , ha treballat també al Ministeri d’Educació i actualment ha desenvolupat a Alcoi ambiciosos projectes innovadors implicant als diferents sectors econòmics de la nostra ciutat (56 anys ).
 4. Lorena Zamorano. Advocada , durant aquestos 4 anys ha aconseguit resoldre el conflictes generats pel PP i reorganitzar diferents problemes de funcionament intern de la dinàmica administrativa de l’ajuntament tant a nivell jurídic com contractual ,aplicant criteris d2’eficiència i bona gestió (40 anys).
 5. Jordi Martinez Juan, amb una amplia experiència en la defensa dels drets laborals del treballadors des de el sindicat UGT, incansable defensor de les línies ideològiques del nostre partit membre del comitè nacional, amb un excel·lent paper com a portaveu al grup municipal i diputat autonòmic a les corts valencianes (48 anys).
 6. Vanesa Moltó Moncho. Advocada amb experiència a l’àmbit civil ,membre del comitè nacional i de la executiva comarcal, ha treballat fonamentalment en tasques d’assessorament al nostre partit (35 anys).
 7. Alberto Belda Ripoll Professor del professió, amb experiència al món educatiu a mes de ser una persona implicada amb entitats que promouen l’esport de base a la nostra ciutat (38 anys)..
 8. Maria Llopis Monllor , Llicenciada en periodisme i amb experiència en màrqueting i relacions publiques, experiència que ha sigut de gran utilitat en l’exportació dels valors i tradicions de la nostra ciutat a nivell turístic , deixant un balanç sobradament positiu a les tasques que ha vingut desenvolupant (38 anys).
 9. Raül Llopis. Desenvolupa tasques de caràcter comercial, amb una gran implicació a la cultural tant a la seua vessant més artística on ha dissenyat diferents dissenys gràfics com a la musical, ja que ha format part del grup de dolçaines i tabals La Degollà, així com d’altres grups de música com Líquids, Diaphagram o Tursun Gül , a més té una gran vinculació al món de la festa, on ha estat Primer Tro de la Filà Realistes i actualment és directiu de l’ASJ (34 anys).
 10. Maria Baca Nicolas Llicenciada en psicologia, dotada de la sensibilitat necessària per escoltar i resoldre els problemes que es plantegen en la gestió diària, voluntària d’entitats socials d’Alcoi (27 anys).
 11. Miguel Juan Reig Abad. Treballador incansable, amb experiència al mon comercial, fortament implicat a tots el processos del nostre partit, ha desenvolupat una encomiable tasca com a director d’esports i guarda importants relacions dintre d’aquest àmbit (58 anys).
 12. Rosario Genis Doménech. Graduada en Arts , conta amb experiència a diferents camps de l’administració privada , sempre disposada a col·laborar al nostre partit (44 anys).
 13. Luis Mullor. Advocat, implicat al teixit associatiu de la nostra ciutat, va ser president de la Fava i i d’Alcoisolidari (47 anys ).
 14. Begoña Marco. Doctora en Biologia, màster en medi ambient, amb experiència laboral en la Universitat d’Alacant i en la gestió del centre de medi ambient de la Font Roja, (44 anys).
 15. Juan Manuel Martínez Montserrat . Vincular al nostre partit , impulsor del consell de majors que col·labora activament fomentant l’intercanvi de idees i propostes entre els mes veterans de la nostra agrupació (69 anys).
 16. Andrea Valdés Pérez Tècnic administratiu, amb amplia experiència al mon privat , (36 anys).
 17. Vicente Diez Valdés, Llicenciat en Enginyeria Professor de la Universitat Politècnica de Valencia amb experiència a l’àmbit de la innovació (51 anys).
 18. Carolina Ortiz Pineda . Tècnica administrativa, conta amb sobrada experiència tant a l’àmbit públic, on va desenvolupar tasques a l’Hospital Verge dels Lliris, com privada. Vinculada al nostre partit i actualment desenvolupa tasques d’assessorament al grup municipal (42 anys).
 19. Juan Pla Galiano (66 anys) Empresari, va ser president del Club Esportiu Alcoyano.
 20. Rosario Segui Moltó Llicenciada en matemàtiques , ha exercit com a professora durant una llarga etapa de la seua vida a l’institut Andreu Sempere, membre de l’executiva local . (67 anys).
 21. Alexandre Martinez Joan Llicenciat en Geografia i doctor en administració i direcció d’empresa, funcionari de carrera, Director de Innovació de l’Ajuntament d’Alcoi (51 anys).
 22. Xelo Paya . Professora durant molt anys a l’institut Pare Vitòria, directora del CP El Romeral i regidora d’Educació (61 anys).
 23. Carles Samper Graduat en Enginyeria Industrial i Màster en Energies renovables, funcionari de carrera implicat des de sempre en l’àmbit medi ambiental i urbanístic, va ser 8 anys regidor de l’Ajuntament d’Alcoi (45 anys).
 24. Patricia Blanquer Alcaraz Llicenciada en Economia i empresa , amb experiència com professora associada del departament d’estadística a la Universitat Politècnica de València. Va ser candidata a l2’Alcaldia d’Alcoi al 2007 ,actualment desenvolupa un important paper com a diputada nacional on ha sigut escollida portaveu de la comissió d’indústria (41 anys).
 25. Vicent Vicedo Torregrosa , ha treballat durant molts anys al mon de la banca, es un veterà fortament implicat al nostre partit on ha desenvolupat de forma admirable el càrrec de president de l’agrupació (61 anys)
Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *