foradia cdturisme

Adrian Sanchis i Gaizka Porras primers en els Interprovincials de Judo

El Judo Club Alcoi va acudir als Interprovincials Jocs Esportius a València amb quatre judokes alcoians de la categoria cadet, Gaizka Porras 55 kg, Eva Molla 57 kg, Iker Gomez 60 kg i Adrian Sanchis 90 kg • El pròxim interprovincial serà, dissabte 3 de desembre en Alacant

judo-alcoi

En la Ciutat de València el Dissabte 19 de novembre va tindre lloc el primer dels quatre Interprovincials infantil i cadet dels Jocs Esportius de Judo de la Comunitat Valenciana, puntuable per a la classificació del campionat d’Espanya del 2017.

El Judo Club Alcoi va acudir amb quatre judokes alcoians de la categoria cadet, Gaizka Porras 55 kg, Eva Molla 57 kg, Iker Gomez 60 kg i Adrian Sanchis 90 kg.

Adrián va finalitzar la competició com a primer després de guanyar els seus combats per la màxima puntuacióGaizka després d’una gran competició en la qual va arribar a la final guanyant tots els seus combats amb relativa facilitat un error en la final el fet de col·locar en el segons lloc del pòdium.

Pel que fa a Iker després de perdre el primer combat, va guanyar els dos primer de la repesca, però va caure eliminat en la final pel bronze. Eva, que era la seua primera competició d’aquest nivell, guanya el primer combat i perd els dos següents, és eliminada sense opcions de lluita per les medalles.

El pròxim interprovincial serà, dissabte 3 de desembre en Alacant, el Judo Club Alcoi segueixen entrenant i competint per a millorar i poder aconseguir l’objectiu de tornar a participar en el pròxim campionat d’Espanya cadet.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *