foradia pressupostparticipatiualcoi

Salesianos Juan XXIII dona a conèixer la seua Escola Professional

La Formació Professional s'ha mostrat als centres docents d'Alcoi i Comarca aquest dimecres 22 i dijous 23, pels tallers dels mòduls de Grau Mitjà del curs 2015/2016. Amb motiu de la VIII edició de les Jornades de Portes Obertes en Salesianos Juan XXIII, el centre ha donat a conèixer la seua Escola Professional a alumnes d'ESO, orientadors i adults.

jornadasalesianosAmb motiu de la VIII edició de les Jornades de Portes Obertes del Col·legi Salesiano Juan XXIII, el centre ha convidat els dies 22 i 23 d’abril a conèixer la seua Escola Professional tant a grups d’alumnes que cursen els últims nivells d’ESO, com a orientadors i a alumnes adults que desitgen millorar la seua qualificació professional. Al centre educatiu acudeixen centres educatius d’Alcoi i Cocentaina.

Les jornades han sigut dos dies en què els estudiants de Formació Professional (FP) han posat en pràctica l’après al llarg del curs. Els mateixos alumnes expliquen els projectes elaborats per a l’ocasió en els Cicles Formatius de Grau Mitjà del curs 2015/2016 orientats a una inserció laboral ràpida i de qualitat: Gestió Administrativa, Comerç, Instal·lacions de Telecomunicacions, Electromecànica de Vehicles i dels nous mòduls de Formació Professional Bàsica (FPB).

Cal destacar l’àmplia trajectòria educativa de la FP en Salesianos Juan XXIII, que ve avalada pel suport de més de 40 empreses d’Alcoi, Comtat i Foia de Castalla per a la realització de les pràctiques dels seus Cicles Formatius de Grau Mitjà, el que constitueix un trampolí per a la inserció laboral dels seus alumnes.


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *