foradia pressupostparticipatiualcoi

Nacho Palmer: “la normativa valenciana impossibilita el repartiment de pólvora en l’alberg caní”

• Des del Partit Popular es vol manifestar la preocupació sobre la inconveniència del lloc triat, per això “s'adverteix al Govern amb temps i s'ofereixen a l'Ajuntament per a oferir alternatives”. • “Pel que sembla, el regidor de festes ha llançat la proposta sense assessorar-se en temes que competeixen al departament de salut pública"


El govern socialista va comunicar que el repartiment de pólvora de festes d’Alcoi es realitzaria en les instal·lacions de l’Alberg Caní d’Alcoi.

Per al PP aquesta ésuna opció que no està contemplada en la llicència de l’activitat, concretament en la memòria descriptiva de l’activitat que es realitza en l’establiment com a gossera i centres de recollida d’animals, de titularitat pública o privada”.

Des del Partit Popular es vol manifestar la preocupació sobre la inconveniència del lloc triat, per això “s’adverteix al Govern amb temps i s’ofereixen a l’Ajuntament per a oferir alternatives”.

El regidor del PP, Nacho Palmer, opina que aquesta decisió “influiria de manera totalment negativa en una correcta atenció, així com en el benestar, d’uns animals que per la seua situació, la cura i respecte ha de ser encara major”.

“Pel que sembla, el regidor de festes ha llançat la proposta sense assessorar-se en temes que competeixen al departament de salut pública i imposant el criteri del govern socialista, sense consultar a ningú”, afig l’edil.

Per a finalitzar, el Partit Popular comunica que s’estan estudiant diferents alternatives d’espai.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *