foradia becasivace

Lorena Zamorano: “la fira Modernista ens ha portat cultura, art, memòria i diners per a la ciutat”

• "Els establiments hostalers també han tingut xifres rècords”, amb una ocupació del 85-90% • El resultat és que “comença a notar-se la importància de desestacionalitzar el turisme”

La fira Modernista ens ha portat a més de bons moments, cultura, art i memòria, i diners per als negocis de la ciutat. No tan sols als hotels i restaurants, també a les botigues, perruqueries, etc.”. Paraules de la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, la principal impulsora de la Setmana Modernista alcoiana.

La repercussió de la fira s’ha notat, a banda d’en els carrers, on s’ha vist la participació de centenars de persones i l’assistència de milers, al món virtual: centenars de fotos i vídeos no han deixat de circular per les xarxes socials, provocant centenars de milers de visualitzacions. Un fet que impulsa, en bona mesura, el sector del turisme. Una de les activitats més enfocada als turistes han sigut les rutes realitzades al llarg de la setmana, a les quals segons estimacions de l’Ajuntament han participat més de 1200 persones.

“Els establiments hostalers també han tingut xifres rècords, afirmen des de la regidoria de Turisme, amb una ocupació del 85-90% en hotels, apartaments turístics i cases rurals. “Les barres, per la seua banda, han estat molt visitades divendres nit, dissabte i diumenge, essent la ruta del Vermut un atractiu especial, i venent-se centenar i centenars de litres d’aquesta beguda”.

El resultat és que “comença a notar-se la importància de desestacionalitzar el turisme”, comunica Lorena Zamorano, “amb festes i Nadal, així com la resta d’activitats esportives i culturals que programem al llarg de l’any, l’afluència a la ciutat està creixent de manera important”.

La regidora considera que aquest esdeveniment, en la seua segona edició, ha servit, a més, per a cohesionar els esforços de la societat alcoiana, per això “hem d’agrair a totes les persones que han fet possible que la Fira ja estiga consolidada i siga un èxit”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *