foradia subscriutegrat

La Nave de Max presenta festa concert ‘Ple de Funk’

Gran festa-concert 'Ple de Funk' amb l'actuació de Funkiwi's + Tankats+ Animal Funk DJ • Funkiwi's presenten el seu nou disc "Nadie al Volante" • L'actuació de Funkiwi's + Tankats+ Animal Funk DJ

funkiwi's cartelA la Nave de Max, el proper dissabte 9 de Maig 2015 a Alcoi  gran festa-concertPle de Funk” amb l’actuació de Funkiwi’s + Tankats+ Animal Funk DJ.

Des de les 10 comença la nit perfecta per gaudir de la qualitat dels artistes valencians Funkiwi’s, presenten el seu nou disc “Nadie al Volante”, fusionen el funk amb altres estils com el rock, el metall, disc, rap o reggae. Com ells mateixos diuen són 9 tios bojos per la música amb un mateix objectiu: gaudir i fer gaudir el públic .

També hi harurà l’actuació del grup alcoià “Tankats a Pany i Clau” que ens obriran l’apetit amb el seu millor rock valencià de la terra.

I com no, amb Animal Funk DJ per continuar la festa fins amanéixer.

Si eres dels que estimes la bona MÚSICA en directe.NO T’HO POTS PERDRE!!

Des de la “La Nau de Max” recomanen que no es quedeu sense entrades, per l’aforament limitat per a aquesta nit, i que els amants de la bona música no oblidareu. L’entrada anticipada està a 6€, així que no us dormiu!! Reserva-la  en lanavedemax@gmail.com

 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *