foradia pressupostparticipatiualcoi

1 de Maig homenatge a Joan Valls

1 de maig 2014 a les 13.00h. acull la placeta del Fossar d'Alcoi als Amics de Joan Valls en l'homenatge al Poeta amb recitació de poemes, parlaments i ofrena floral

Homenatge a Joan valls lesmuntanyes.com. 2015El 1r de Maig, des de fa ja alguns anys, la placeta del Fossar acull l’acte d’homenatge a l’il·lustre poeta alcoià Joan Valls i Jordà, enguany serà el 98è aniversari del seu naixemen (1917-1989).

Com tots els anys a partir de l’1 del migdia ens acompanyarà la música per dolçaina de Iroshi Fujii i tabalet de Lluís Torró que interpretaran La Muixeranga i El Cant dels Ocells, i a continuació l’actuació de la Coral Polifònica Alcoiana oferirà algunes peces populars alcoianes.

L’ofrena floral a l’escultura de Joan Valls i els parlaments d’homenatge, seguiran amb la lectura i recital de diversos poemes de Valls i de rapsodes participants; el cantautor alcoià Ferran Rodes,  Sofia Moltó, Josep Mª Gadea i Hugo Mas són els convidats en aquest homenatge a Joan Valls.

Convoquen: Amics de ]oan Valls, Centre Cultural Ovidi Montllor, Club d’Amics de la Unesco d’Alcoi, Compromís pel País Valencià, Coordinadora Alcoia-Comtat pel Valencià, Comissions Obreres del País Valencià, Confederació General del Treball, Intersidincal Valenciana-STEP V, Unió General de Treballadors, Esquerra Republicana del País Valencià, Esquerra Unida del País Valencià, Partit Socialista del País Valencià.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *