foradia subscriutegrat

Èxit alcoià al Campionat d’Espanya en Cadira de Rodes

S'ha celebrat en Hondarribia (Guipuzcoa) els dies 16 i 17 de Maig, en el Poliesportiu de Hondartza, el Campionat d'Espanya d'Eslàlom a Cadira de Rodes 2015 • Les proves en les quals han participat han estat mixtes, per primera vegada, per això les seus medalles tenen més mèrit • 49 esportistes, pertanyents a 17 Clubs Esportius de 7 Comunitats

Han participat en aquest Campionat un total de 49 esportistes./ lesmuntanyes.com

Les esportistes del Club Esportiu Santa Lucia d’Alcoi, Silvia Vicent Ferrando i José Albero Montiel, de la mà de la seua entrenadora Mireia Pascual Nadal, han participat en el mateix, format part dels equips de Federació dEsports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA).

José Albero Montiel, en la categoria SW6, que aquest any ha estat mixt, ha aconseguit la PLATA en les proves de cronometrada i eliminació, batent el record d’Espanya en cronometrada femenina. A més ha disputat la prova de Campió de Campions, fins a la final, en la qual el seu rival, li ha superat en quatre segons.

Silvia Vicent Ferrando, en la categoria SW4, ha aconseguit BRONZE en la prova d’eliminació. En eliminació per equips ha obtingut l’OR, al costat dels seus companys Iván Candela, Juanma i Iván Botella.

La novetat  a més de la  dificultat d’aquesta temporada per a les esportistes per a la seva superació, ha estat que en aquest any la majoria de les proves en les quals han participat han estat mixtes, per primera vegada, per això les seus medalles tenen més mèrit.

Han participat en aquest Campionat d’Espanya d’Eslàlom a Cadira de Rodes un total de 49 esportistes, pertanyents a 17 Clubs Esportius de 7 Comunitats.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *