foradia cdturisme

Compromís és el grup més actiu a l’Ajuntament d’Alcoi

Durant els anys 2013 i 2014, un total de 47 mocions i 31 precs, més que qualsevol altre grup de la Corporació • És el grup que més propostes ha fet entre les quals la de regulació i transparencia de la publicitat institucional, recollida de brossa , parc tecnològic Rodes, Bus, etc... • David Abad recorda “Moltes de les iniciatives del nostre grup han partit de propostes que els ciutadans ens han fet aplegar”.

Compromís ha presentat en els Plens municipals, durant els anys 2013 i 2014, un total de 47 mocions i 31 precs, més que qualsevol altre grup de la Corporació.  Els partits del govern, PSOE i EU, han presentat 30 i 37 mocions respectivament. El PP és el que menys mocions ha registrat, un total de 19. Durant aquests dos últims anys de legislatura també és el grup que més propostes ha fet:

  • Proposta de Reglament de Transparència de la Publicitat Institucional
  • Proposta de Consell Social
  • Pressupost alternatiu 2013
  • Propostes al concurs de Recollida de Brossa i Neteja Viària
  • Propostes per al Parc Tecnològic de Rodes
  • Propostes a la revisió del contracte d’autobús urbà, etc…

Amb això, hem demostrat que som una oposició constructiva i amb voluntat de col·laboració. David Abad recorda “Moltes de les iniciatives del nostre grup han partit de propostes que els ciutadans ens han fet aplegar.

alcoi-xarxesPer altra banda, en les sol·licituds de documentació reclamades al govern, Compromís destaca amb 37 sol·licituds durant els últims dos anys de legislatura. També s’han realitzat 246 comunicats de premsa amb propostes i denúncies.

El portaveu del grup municipal de Compromís i candidat a l’Alcaldia David Abad ha remarcat que “aquestes dades posen de manifest la labor de control que fem des de Compromís al govern alcoià; i les nombroses propostes presentades demostren que som una alternativa preparada per a la gestió.”

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *