foradia ivace

Compromís demana explicacions per l’abocador d’enderrocs en la zona de La Salle

• Compromís demana explicacions per un abocador d’enderrocs al nucli urbà, a l'altura del carrer Perú 93 i la costera de La Salle • “Volem saber si l’empresa té permís per acumular eixos enderrocs en un solar a una zona residencial, creant molèsties als veïns de la zona".

Compromís demana explicacions per un abocador d’enderrocs al nucli urbà, a l’altura del carrer Perú 93 i la costera de La Salle. El pròxim ple del 26 la formació demanarà explicacions per l’aparició d’aquest a un solar propietat d’una empresa constructora local.

Segons el regidor de Compromís, Màrius Ivorra, des de fa més de 14 mesos està produint-se una acumulació variable segons dies, d’enderrocs al solar esmentat procedents de les diferents obres que està fent la constructora a la nostra ciutat: “volem saber si l’empresa té permís per acumular eixos enderrocs en un solar a una zona residencial, creant molèsties als veïns de la zona, i si no els té, que actue ràpidament per a corregir la situació”.

Segons el regidor, els veïns de la zona estan preocupats pels moviments de màquines i enderrocs. Per aquest motiu: “demanarem explicacions al govern de Toni Francés, ja que ens sembla una mica estrany trobar un solar ple d’enderrocs d’obra en una zona d’habitatges al mig de la ciutat”.

Compromís vol matisar que l’activitat econòmica és imprescindible però no ha d’enfrontar-se als veïns: “si són necessaris abocadors per a este tipus d’activitats a la nostra ciutat, és treball del govern fer-ne. Nosaltres ho vam proposar fa un any per al nou PGE”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *