foradia elgrat

La III Fira Andalusa d’Alcoi dedicada a Cadis

• La inauguració serà el dijous 19 de maig a les 21h i estarà en funcionament durant 4 dies • Més de 15 activitats ompliran l’emblemàtic recinte de música, ball, gastronomia i molta diversió • Este any la fira estarà dedicada a la província de Cadis

cartell_fira_andalusiaAlcoi tornarà a viure el mes de maig una «Fira Andalusa» per tercer any consecutiu.

La inauguració serà el dijous 19 de maig a les 21 hores, amb l’encesa de llums, seguit d’un espectacle de genets i una actuació del Coro Rociero «La Amistad». El divendres serà l’hora de l’actuació dels ballets flamencs de «Esencia Flamenca», «A mi aire», «Duende» i l’espectacle a les 22.30 de Maria Sandoval.

El dissabte, la fira obrirà les seues portes de 12 a 22 hores, amb espectacles de cavalls matí i vesprada, concurs de sevillanes, B & B espectacle de dansa i el grup Altozano. Mentre que el diumenge l’horari serà de 12 a 16 hores i es tancarà la festa amb una activitat d’exhibició de cavalls i l’actuació del grup «Blanca Paloma».

Més de 15 activitats, durant 4 dies, ompliran l’emblemàtic recinte de música, ball, gastronomia i molta diversió per a tota la família. Gastronomia, passejades en carruatge i ruc, i altres activitats infantils es donen cita en la fira andalusa, que enguany està dedicada a la província de Cadis. L’esdeveniment se celebrarà a les Aules Verdes del barri de la Zona Nord.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *