foradia pressupostparticipatiualcoi

Disputat el III Concurs de Gossos de la Valleta d’Agres

Més de 1.300 persones es van donar cita a aquest poble de la serra de Mariola per gaudir d'un espectacle únic de la mà dels millors pastors del País Basc, Catalunya i el País Valencià amb els seus gossos.

concursvalleta

El Concurs de Gossos de la Valleta d’Agres va celebrar la seva tercera edició el passat diumenge 3 de maig. Des de l’organització destaquen la bona acollida que va tindre l’esdeveniment i es mostren satisfets, ja que més de 1.300 persones es van donar cita a aquest poble de la serra de Mariola per gaudir d’un espectacle únic de la mà dels millors pastors del País Basc, Catalunya i el País Valencià amb els seus gossos.

En aquesta edició s’ha presenciat una millora del nivell general de tots els participants, alguns repetien i altres era la primera vegada que venien.

Cal destacar que tot això ha sigut possible gràcies al treball de tot un any i a les vora 100 persones que durant tot el cap de setmana, i de manera desinteressada, han col·laborat per fer del Concurs una realitat.

El concurs va estar molt renyit i finalment la classificació va ser la següent:
1. Juli Bayot d’Ares del Maestrat amb Xispa
2. José María Pleguezuelos de La Canonja (Tarragona) amb King
3. Ismael Boix de Morella amb Dover


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *