foradia elgrat

Miting de Compromís amb Mònica Oltra a Alcoi

La coalició Compromís ha aprofitat l'espai entre l'avinguda de la Hispanitat i el carrer General Prieto per celebrar un míting a l'aire lliure • «Vull ser el primer alcalde valencianista d'Alcoi», ha esmentat David Abad • Mónica Oltra la seua idea per a ser presidenta és que vol fer una política del poble i per al poble

miting compromís alcoi lesmuntanyes.com

L’avinguda de la Hispanitat i el carrer General Prieto míting a l’aire lliure de Compromís./

La coalició Compromís ha aprofitat l’espai entre l’avinguda de la Hispanitat i el carrer General Prieto per celebrar un míting a l’aire lliure en què s’han presentat els diferents candidats i candidates del partit per a cada un dels pobles de la comarca. Així mateix, s’ha aprofitat per fer un parlament de cara a les pròximes eleccions, tant locals com autonòmiques.

L’acte ha estat presentat per Pau Torregrossa, un dels candidats de Compromís per la Torre de les Maçanes, i s’ha estructurat en diverses parts:

En primer lloc s’han presentat els i les candidates de cada poble, esmentant una breu informació sobre cada un d’ells i d’elles.

miting compromis alcoi

Tot seguit, ha sigut el torn del candidat a l’alcaldia d’Alcoi, David Abad, qui ha fet un discurs en clau electoral que ha pretés animar a la gent a fer realitat el canvi polític a la ciutat i a la Generalitat. «Vull ser el primer alcalde valencianista d’Alcoi», ha esmentat el candidat alcoià. Abad ha mostrat una gran voluntat de fer faena per a governar i durant el govern, on la principal idea és que tothom tinga una vida i un treball dignes.

El següent a parlar ha sigut l’alcalde de Muro i candidat a les Corts Valencianes, Rafa Climent, qui ha optat per donar una veu amb molta experiència com a alcalde, amb la voluntat de dur eixa mateixa veu del poble a les Corts, perquè puga ser possible la política del bé comú i del benestar social des d’una institució com a la que aspira a ser-hi diputat.

L’acte ha estat conclòs per Mónica Oltra, candidata per Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana. El seu discurs ha estat centrat sobretot en l’esperança de poder ser la pròxima i primera presidenta de la Generalitat Valenciana, com bé ha dit citant a David Abad. La candidata ha fet un breu repàs de les prioritats que té la coalició de cara a les eleccions i al que vinga després: acabar amb la corrupció, fer una justícia més justa i igualitària, crear ocupació, mantindre i millorar l’educació i la sanitat… En definitiva, Oltra ha esmentat que la seua idea per a ser presidenta és que vol fer una política del poble i per al poble, on la dignitat de les persones siga més important que els diners d’uns quants.

compromis

En acabar l’acte, el col·lectiu de Compromís per Alcoi ha aprofitat per fer una foto de la llista electoral completa d’Alcoi acompanyats de Mónica Oltra.

Font: Yaiza Ferrer i Alonso./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *