foradia elgrat

El PP presenta el lema de la seva campanya

“Por un Alcoy más grande, con Rafa Miró es posible” és el lema escollit pel grup popular d’Alcoi per a la campanya de cara a les pròximes eleccions municipals.

rafamiro

El Grup Popular d’Alcoi ha presentat avui, 6 de maig, en roda de premsa el seu lema per a la campanya de cara a les pròximes eleccions municipals. Por un Alcoy más grande, con Rafa Miró es possible és l’eslògan que regeix la candidatura de Rafa Miró, que acompanyat per Eduardo Tormo Matarredona i Amalia Payá Arsís, número dos i tres respectivament, ha explicat els motius que li han portat a escollir-ho.

El candidat popular ha explicat que és un lema escollit per components del partit amb intenció de proximitat a la ciutadania. En aquest sentit, ha comentat que un altre dels lemes que es van barrejar és Estem preparats, però va anar finalment descartat perquè es referia al partit i “nosaltres no volem parlar de portes endintre sinó de projecció”.

És un lema que arreplega moltes sensibilitats. No estem parlant únicament de mida poblacional, en relació a què siga sostenible i estiga ben dimensionat i equilibrat, però el verdader significat és que volem que Alcoi tinga el pes específic que deu tindre a nivell local com a extern, ha emfatitzat així en la necessitat d’expandir la ciutat fora de les seves fronteres per a potenciar les seves possibilitats i fer-la créixer.

El PP vol combinar renovació, experiència i joventut. Així ho ha fet saber el seu candidat al parlar en relació a la llista municipal, indicant que un 85% d’ella són cares noves amb experiència i compromís de treballar per i per a tota la ciutadania. És pretén donar una nova imatge, dotar de contingut a aquest nou partit popular d’Alcoi i sobre tot en gent jove però preparada i capaç per fer front a l’actual situació ha indicat el candidat.

Font: Beatriz Sánchez./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *