foradia subscriutegrat

Jaume Sanfrancisco, guanyador del concurs del cartell de l’Esport en 3D

Jaume Sanfrancisco Alba ha sigut el guanyador i ha rebut una retribució econòmica de 300€ • Al certamen van tindre la possibilitat de concórrer tots els pintors i dissenyadors que així ho van voler

guanyadorcartell

Amb motiu de la IV edició de l’Esport en 3D, el Centre d’Esports i l’empresa Alto Rendimiento va convocar per segon any consecutiu un concurs per al disseny del cartell del event. Així, d’entre els més de 20 cartells presentats Jaume Sanfrancisco Alba ha sigut el guanyador i ha rebut una retribució econòmica de 300€.

La resentació del cartell de la gran festa esportiva de la ciutat va comptar amb la presència del regidor d’Esports Natxo Gómez, el director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig, el responsable de l’empresa Alto Rendimiento Ricardo Segura i el guanyador del concurs, Jaume Sanfrancisco.

Al certamen van tindre la possibilitat de concórrer tots els pintors i dissenyadors que així ho van voler. Les bases recollien la possibilitat, a més, que les obres presentades pogueren formar part d’una exposició, previsiblement entre el 25 de maig i el 7 de juny, complementant així les activitats prèvies a l’Esport en 3D.

El director del Centre d’Esports, Miguel Juan Reig, subratllava que “gràcies a la col·laboració de l’empresa alcoiana Alto Rendimiento, que patrocina el concurs, podem oferir als joves creadors i als dissenyadors emergents una bona oportunitat per aconseguir un premi, i alhora beneficiar-se de la difusió de la seva obra a l’hora d’anunciar un gran esdeveniment. Creiem que és una bona iniciativa per fomentar la creació de nous artistes, i alhora promoure la pràctica de l’esport gràcies a un cartell que anuncia una activitat esportiva tan popular i oberta”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *