foradia subscriutegrat

30 de maig: Fira d’autoedició i concerts a l’Ateneu el Panical

El Mercat d'autoedició Fil i Grapa es celebrarà a Alcoi el pròxim 30 de maig • Tindrà lloc per la vesprada des de les 17:00h. fins les 00.00h. al carrer de San Rafel, barri del Partidor al solar "Raul Botella"

cartell de derrumbeEl divendres 30 de maig arriba al Panical la Fira dautoedició amb música, il.lustració, fanzines, històries  una cita ineludible del panorama alcoià per a mostrar-nos publicacions de tot tipus: gràfiques, narratives, sonores, experiments visuals, publicacions d’artista, cartells, periòdics, còmics… El mercat d’autoedició anima als autoeditors a acudir al Panical.

Durant la Fira dautoedició, que tindrà lloc per la vesprada, des de les 17:00h fins les 00.00h. al carrer de San Rafel al barri del Partidor solar “Raul Botella”,  es realitzaran moltes activitats: a les 20.00h l’actuació del grup alcoià Júlia que presentarà el seu disc “Nuvolastic”. I a partir de les 22.00h el concert King Kong Boy amb el seu disc “Alcem el vol” i després  Derrumbe, els quals presenten el nou disc “El Salt” . L’Ateneu organitza sopar i un servei de barra.

Programació de la Fira d’autoedició que es realitzarà el 30 de maig al carrer de San Rafel, barri del Partidor,  solar “Raul Botella”

PROGRAMACIÓ 

  • 17:00 Fira d’autoedició de la mà de Fil i grapa
  • 20:00 Concert del grup Júlia presentant el seu disc “Nuvolastic”
  • 21:30 Soparot
  • 22:30 Concert de King Kong Boy presentant el seu disc “Alcem el vol”
  • 00:00 Concert de Derrumbe amb el seu nou disc “El Salt” 

us esperem a tots!, serà una nit memorable!

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *