foradia subscriutegrat

Taula rodona de Compromís per la cultura de les comarques

Dissabte 16 de maig a les 11h a la sala Àgora d’Alcoi • Acompanyats pels candidats per Alacant a les Corts Valencianes, Mireia Mollà i Rafa Climent i moderant l'acte el candidat a l'alcaldia d'Alcoi David Abad.

Aquest dissabte, dia 16 de maig a les 11 h. Compromís celebra una taula rodona amb els representants de la cultura de les comarques, que tindrà lloc a la sala Àgora d’Alcoi.

compromis alcoi torna canal 9Participen, com a representant de l’art audiovisual: Juan Carlos Casarrubio, Tècnic Audiovisual en Ondigital Producció Audivisual i Gestión de Galantti; de les bandes de música: José Antonio Llinares president de la Societat Musical Nova d’Alcoi i músic profesional; de la Federació Valenciana de Dolçaines i Tabaleters: Jaume Gosálbez, actual vocal pedagògic de la directiva i membre de La Xafigà de Muro; de les arts escèniques: Joanfran Rozalén, gerent de la companyia La Dependent, director del Teatre Principal d’Alcoi i responsable del Belén del Tirisiti ; de les arts plàstiques: l’artista Moisès J. Gil, escultor i Profesor Titular del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts de la U.P.V.; tots ells acompanyats pels nostres candidats per Alacant a les Corts Valencianes, Mireia Mollà i Rafa Climent i moderant l’acte el candidat a l’alcaldia d’Alcoi David Abad.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *