foradia elgrat

Antonio Montiel “és moment de rescatar a les famílies”

Antonio Montiel candidat a president de la Generalitat Valenciana per Podem • En un minut conta la linea bàsica pel canvi dels valencians per part de la jove formació política Podem

Després de l’acte electoral que va celebrar Podem en la Rosaleda el dissabte al matí, l’equip de la formació política va anar a dinar al restaurant Montecarlo d’Alcoi. Allí vam tindre l’ocasió de conversar directament amb Antonio Montiel, potencial futur president de la Generalitat Valenciana per Podem. En un minut conta la linia bàsica pel canvi dels valencians per part de la jove formació política Podem.

Consel ciutada i antonio Montiel

Consell Ciutadà de Podem Alcoi amb Antonio Montiel i els candidats a les Corts Valencianes./

Antonio Montiel ens va comentar que aquesta campanya electoral serà decisiva per tal que la ciutadania recupere les institucions segrestades. Segons ell, és moment d’acabar amb la corrupció, la màfia i l’especulació, així com recuperar els nostres paisatges i els nostres territoris. Però sobretot és el moment de rescatar a les famílies, als autònoms i a les petites i mitjanes empreses.

L’actual secretari general de Podem al País Valencià i cap de llista a les Corts Valencianes en les eleccions del 24 maig de 2015, Antonio Montiel Márquez és un advocat, politòleg i professor universitari, molt lligat a la participació ciutadana.

Font: Rodrigo Paños./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *