foradia subscriutegrat

Mesures contra incendis al polígon Santiago Payá

L’Ajuntament executa ara una faixa contra incendis al voltant del Polígon Industrial Santiago Payá. Una mesura inclosa en el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi.

Faixa contra incendis Santiago PayáLa Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alcoi està portant a terme, aquests dies, els treballs per l’obertura d’una faixa auxiliar perimetral al voltant del Polígon Industrial Santiago Payá. Aquesta actuació s’emmarca dins del Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals d’Alcoi.

La faixa auxiliar consisteix en un espai forestal amb baixa densitat d’espècies arbòries i arbustives per a frenar l’avanç del foc. Així, aquesta se suma a les que ja s’han executat també a urbanitzacions com Montesol i el Baradello, de forma que cada vegada resten menys terrenys per enllestir totes les faixes perimetrals previstes al Pla.

Els treballs manuals, en aquest cas, corren a càrrec de la Brigada Forestal temporal, que va començar a treballar el passat 1 d’abril i estarà en actiu fins al 15 de juliol. Mentre s’ha contractat la part de maquinària forestal necessària per a la feina, que està sent coordinada pels tècnics del Departament de Medi Ambient.

El regidor de Medi Ambient, Paco Agulló, ha destacat que des de l’Ajuntament continuem treballant per reduir el màxim possible el risc d’incendis forestals, i en aquest cas també minimitzar el perill que puguen córrer les indústries properes a l’entorn natural”.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *