lasarga subscriute elgrat

La Filà Vascos celebra el seu primer assaig amb el directe dels Dayson

• La Filà Vascos ha celebrat el seu primer assaig temàtic seguint la línia aperturista i innovadora dels últims anys • La festa va comptar amb l'actuació en directe dels Dayson, grup alcoià en el qual va donar els seus primers començaments Camilo Sesto


La Filà Vascos ha celebrat el seu primer assaig temàtic seguint la línia aperturista i innovadora dels últims anys i com a alternativa als tradicionals assajos. El tema triat per a l’ocasió va ser la música dels 70 i 80.

Més d’un centenar de festers, socis, acompanyants i amics van assistir al local de la filà vestits per a l’ocasió amb roba de l’època. Tots ells van gaudir fins a altes hores d’un magnífic ambient festiu.

La festa, a més del menjar i beguda típica d’un assaig, va comptar amb l’especial actuació en directe dels Dayson, grup alcoià en el qual va donar els seus primers començaments Camilo Sesto i que va interpretar, amb el seu mestratge habitual i durant una hora, un conjunt de peces molt conegudes d’aquells anys en un escenari amb més de 4.000 watts de llum i so.

Abans i després de l’actuació en directe, els assistents van gaudir d’una selecció de música disc que va repassar des de la “moguda madrilenya” als èxits d’ABBA, Boney M, i altres temes musicals dels 70 i 80. Com a final de festa es van lliurar premis a la parella amb l’abillament “més vintage“, el sorteig d’un tocadiscs juntament amb una selecció de discos de vinil i un concurs de karaoke, en el qual els més atrevits van demostrar les seues habilitats pujats a un escenari.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *