foradia pressupostparticipatiualcoi

Podem Alcoi amb Pablo Iglesias en Alacant

Un autobús sencer va anar des d’Alcoi a Alacant el dissabte per a presenciar l’acte central de campanya de Podem • Pablo Iglesias “allà on governa el PP, el Partit Presunto, la corrupció és previsible” • Antonio Montiel, cap de llista autonòmica per Podem, va concloure l’acte, parlant de recuperar la democràcia i rescatar a les famílies

mitin pablo iglesias alacant alcoi

6.000 persones al miting de Podemos en el Centre de Tecnificació d’Alacant./lesmuntanyes.com

Un autobús sencer va anar des d’Alcoi a Alacant el dissabte per a presenciar l’acte central de campanya de Podem que es va celebrar en el Centre de Tecnificació. Amb un aforo d’entre 5.500 i 6.000 persones, van intervenir en l’acte el candidat de Podem a Les Corts, Antonio Montiel, Pablo Iglesias, Àngela Ballester, Rafael Mayoral, Irene Montero i la cap de llista per Alicante a Les Corts Llum Quiñonero.

Pablo Iglesias va començar el seu discurs desafiant al president d’Espanya, Mariano Rajoy, a fer un debat públic enfront d’ell, del qual ha dit que viu en una realitat diferent de la de la gent del carrer i del país: “allà on governa el PP, el Partit Presunto, la corrupció és previsible”.

A continuació va contar la història de Ratonlandia: un món en el qual vivien ratolins i ratonines. Les primeres eleccions de Ratonlandia les va guanyar un partit polític, el dels gats rojos. El partit dels gats blancs va convèncer als ratolins de fer una llei per tal que les portes de les ratoneres foren redones i amples. Així els gats podien clavar les seues mans dins i caçar ratolins.

En les següents eleccions els gats estaven molt cabrejats i van votar a altre partit, al partit dels gats blaus, el qual va dir que el problema dels ratolins eren les portes, que eren redones. I van fer les portes de les ratoneres quadrades, però més grans encara. Ara els gats podien ficar en la ratonera, no una, sinó les dues mans per tal de caçar ratolins. A les pròximes eleccions es va presentar un altre partit, el partit dels gats taronges, el qual va dir que Ratonlandia seria millorada per la gent nascuda a partir de 1978.

montiel i iglesias Alcoi alacantEl problema real era que, continua Pablo Iglesias, foren rojos, blaus o taronges, eren gats. I els gats fan lleis per a gats i governen per als gats i en contra dels ratolins. Llavors va aparèixer un ratolí amb coleta i va dir: per què no fem un partit de ratolins? I els tertulians van dir immediatament: un populista!

Antonio Montiel, cap de llista autonòmica per Podem, va concloure l’acte, parlant de recuperar la democràcia i rescatar a les famílies. Va dir que als poderosos no els agrada que els activistes pels drets humans arriben a les institucions públiques perquè saben que als activistes no els poden comprar, perquè saben que els activistes continuaran la lluita en les institucions i en el carrer i recuperar la dignitat com a poble. A més, abans de terminar la seua ponència va fer una salutació als alcoians.

Font: Rodrigo Paños./


Una resposta de Podem Alcoi amb Pablo Iglesias en Alacant

  1. […] Un autobús sencer va anar des d’Alcoi a Alacant el dissabte per a presenciar l’acte central de campanya de Podem • Pablo Iglesias “allà on governa el PP, el Partit Presunto, la corrupció és previsible” • Antonio Montiel, cap de llista autonòmica per Podem, va concloure l’acte, parlant de recuperar la democràcia i rescatar a les famílies. https://www.lesmuntanyes.com/2015/05/21/podem-alcoi-amb-pablo-iglesias-en-alacant/ […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *