foradia cdturisme

Presentació dels candidats al consell ciutadà Podem Alcoi

Unes 80 persones van presenciar l’acte, el qual va començar amb la lectura del codi ètic Podem. A continuació es va procedir a la presentació dels 30 candidats al consell ciutadà Podem Alcoi, dels quals 3 també es van presentar a la secretaria general, Alfredo Albero Vilaplana, Alfredo Llópis Nuñez i Rafael Gisbert Sanjuan. (*) Actulització Procés constituent municipal.

podem alcoi consell

Ahir divendres 29 a les vuit de la nit es va celebrar una assemblea extraordinària del Cercle Podem Alcoi al Centre Cultural Ovidi Montllor. El seu objectiu va ser el de presentar i avalar als candidats que formaran part del Consell Ciutadà Alcoi, el qual estarà constituït per 11 membres, incloent-hi al secretari general.

Unes 80 persones van presenciar l’acte, el qual va començar amb la lectura del codi ètic Podem. A continuació es va procedir a la presentació dels 30 candidats al consell ciutadà, dels quals 3 també es van presentar a la secretaria general, Alfredo Albero Vilaplana, Alfredo Llópis Nuñez i Rafael Gisbert Sanjuan.

Seguidament, en l’espai de debat obert, un dels presents va preguntar als candidats a la secretaria per la seua opinió respecte a la participació política ciutadana en relació amb el Cercle Podem. Alfredo Llópis va expressar que la seua postura com a candidat a la secretaria es basa en la presentació del Cercle a les eleccions municipals.

Rafael Gisbert va animar que el consell ciutadà és com un equip de futbol que ha de jugar en cooperació, i la resta de membres Podem són com l’afició, els quals han de recolzar al màxim als jugadors, matisant que moltes vegades qui guanya els partits no són els jugadors, sinó l’afició.

podem consell 1Per la seua part, Alfedo Albero va assenyalar el moment actual com un moment històric clau per a la participació política ciutadana, la participació ciutadana com un ingredient imprescindible del canvi polític i el Cercle Podem Alcoi com l’eina que fomente i canalitze l’organització i la implicació ciutadana.

Per a finalitzar l’acte es van resoldre alguns dubtes generals sobre les candidatures i el mètode d’elecció dels mateixos.

[actulització] Procés constituent municipal – Circular aclaridora (*)

Havent rebut múltiples sol·licituds d’aclariment entorn de les dates límits per a la presentació del document polític-organitzatiu per part dels/les candidates a Secretari/a General en el procés constituent municipal, us traslladem els següents aclariments i adaptacions sobre el tenor del Reglament electoral d’aquest procés intern, buscant amb les mateixes maximitzar les garanties de l’exercici al dret al sufragi passiu:

Els/les candidates a Secretària General ja ho siguen a títol individual o en llista, hauran d’haver presentat abans del dia 30 de novembre almenys el resum executiu amb les línies principals polític organitzatives per al seu municipi. En cas que aquestes no hagen estat presentades al cercle al moment de l’aval, la Comissió de Garanties estarà per prestar especial atenció a la coherència d’aquests amb els documents aprovats en l’Assemblea Ciutadana “Si se Puede”.

La data límit perquè els/les candidates a Secretària General ja ho siguen a títol individual o en llista, presenten els documents polítics-organitzatius complets i definitius, no esmenables, serà el 5 de desembre.

Tota la informació sobre els processos constituents municipals online aci

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *